Dainininkas tikino, kad neturi nieko prieš konkursą. „Mes nesimaivome ir nesakome, kad tai blogas komercinis festivalis. Žmonės, dalyvaujantys jame, stengiasi reprezentuoti savo šalį. Kažkas pataiko, kiti – ne. Labai jau sudėtingas „Eurovizijos“ formatas. Tai, ką padarė „LT United“, buvo labai gerai, bet... Žinote, kaip sako: jūs – populiarus žmogus, eikite dirbti kultūros ministru, premjeru, arba dar geriau – balotiruokitės į Prezidentus...“ - dalyvavimą „Eurovizijoje“ ir politinius postus sulygino A. Kaušpėdas.

Nacionalinės atrankos koordinatorė Rūta Grušinskaitė DELFI teigė, kad kol kas turi tik aštuonių norinčių atstovauti Lietuvą dainininkų paraiškas. Nors ji įsitikinusi, kad kaip ir visada, dauguma dalyvių jas pateiks paskutinę savaitę, dieną ir net valandą, ji nesitiki ypač didelio norinčių skaičiaus. „Daugiau nei 200 pretendentų, kaip buvo pernai „Dainų dainos“ konkurse, šiemet tikrai nebus", - mano ji. Visus nacionalinėje atrankoje dalyvausiančius atlikėjus LRT paskelbs vasario pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją