Koncertinė agentūra dirbo su Bonnie Tyler, The Scorpions, Sting, Depeche Mode, Rammstein, Marilyn Manson.

Visiems parūpo vienas klausimas: kaip bus su pirktais bilietais? Pirmiausia niekas to nepaaiškino nuo scenos, tad ilga žmonių eilė išsirikiavo prie organizatorių autobusėlio. Kas pliaupiant lietui sulaukė savo dešimtinės, kas ne, bet jau nuo pirmadienio redakcijoje kaito telefonai: „Atiduokite mūsų pinigus,- reikalavo skambinusieji,- kur žiūri policija?!“

Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus komisaras S.Baranauskas „Klaipėdai“ sakė, kad policija dėl negrąžintų pinigų jokių skundų negavusi.

- Tam, kad būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas, iškelta baudžiamoji byla, reikia nustatyti, ar yra nusikaltimo požymių,- sakė komisaras. Jei tyrimo metu paaiškėtų, jog organizatoriai iš anksto suplanavo nusikaltimą, nesiruošė rengti koncerto, bet norėjo tik pasisavinti pinigus, tuomet mes tirtume šį reikalą.

Tačiau pašnekovas sakė, kad turi būti užregistruotas nors vienas oficialus skundas policijai. Ir nesvarbu, kad suma nedidelė – 8 ar 10 litų, kai nukentėjusiųjų yra daug, susidaro nemenkos sumos. Komisaras pažadėjo smulkiau pasidomėti neįvykusio koncerto aplinkybėmis.

Sprendžiant iš tą vakarą Vasaros estradoje buvusių žiūrovų pasakojimų, organizatoriai pažiūrėjo į juos itin atsainiai: nenumatė savo veiksmų, kai lietaus galimybė buvo beveik šimtaprocentinė, nepasirūpino instrumentų apsauga nuo vandens, paliko žiūrovus šlapti lietuje, nesugebėjo organizuoti bilietų grąžinimo, galų gale – net deramai atsiprašyti už patirtus nepatogumus. O juk žmonės puošėsi, važiavo (kai kurie net iš Latvijos), gaišo laiką, šlapo ir nervinosi. Ir net praėjus kelioms dienoms nežino, kas bus toliau.

„Vertikalaus horizonto“ atstovas spaudai Tomas Ivanauskas tikino, jog pinigai už bilietus bus grąžinami nuo rugsėjo 11 d. iki rugsėjo 22 d. Tiesa, atstovas negalėjo pasakyti, kur tai įvyks: "Ieškosime vietos, kad visi galėtų ateiti. Galbūt tai bus Žvejų rūmai. Smulkiau informuosime per spaudą ar internetu".