A.Cooper itin retai leidžia remiksuoti savo dainas, tačiau CP narių Art G. ir Serge Grey sukurtas „Brutal Planet“ remiksas prieš kelis mėnesius buvo įtrauktas į JAV žvaigždės albumą „Dragontown“ (special edition). Lietuviškame radijo eteryje jis neskambėjo, nes neatitiko formato.

Rusijos radijo stotis „Hit-FM“, Maskvoje turinti 300 tūkstančių klausytojų, keli mėnesiai groja vilniečių kūrinį „Keep the Maximum“. Oficialiame „Hit-FM“ tinklapyje www.HitFM.ru „Keep the Maximum“ autoriai buvo pavadinti muzikine Europos sensacija. Priežastis, dėl kurios didžiosios Lietuvos radijo stotys boikotavo „Keep the Maximum“ ir itin retai groja „City Life“, paradoksali – dainos „skamba pernelyg nelietuviškai, todėl netinka lietuviškam eteriui“.

„Mes grojame geriausius lietuviškus ir užsienietiškus kūrinius, - „Cut & Play“ vadybininkams paaiškino vienos įtakingos Vilniaus radijo stoties vadovai. - Jūs netinkate Lietuvos atlikėjų kategorijai, nes esate lietuviai, o grojate kaip užsieniečiai. Skambate vakarietiškai, tačiau negalime jūsų leisti į eterį, nes CP negalima priskirti ir užsienio muzikos kategorijai. Juk esate ne užsieniečiai, o lietuviai“.

Projekto nariai Art G. ir Serge Grey yra gerai šalies muzikos verslo žmonėms žinomi prodiuseriai. Mokyklos ir studentavimo laikais Art G. grojo roko grupėje, o vėliau užsiėmė muzikiniais eksperimentais kompiuteriu. Radijo stoties M-1 klausytojai pažįsta jį kaip mix pix, prieš kelis metus kūriniais „Mergaitės“ ir „Bernai“ pasiekusį 3-ąją ir 4-ąją prestižinio „M-1 Top 40“ vietą, o prieš porą metų kūriniu „Eterio mafija“ pakilusį iki 12-ojo stoties topo laiptelio.

2000 m. Art G. darbas „Celebrate (mix pix rmx)“ buvo išleistas „Skamp“ albumo „Le Boom-Chick“ radijo singlu, „Samalioti (DJ Mix Pix Fast Work remix)“ įtrauktas į Rusijos rinkai skirtą „Biplan“ albumą „V jazz’e tolko devuški“, „Coca Cola (DJ MIX PIX Long drinking remix)“ ir „Puzirki (DJ MIX PIX Think different remix)“ – į rusų „Lakmus“ kompaktą „Lakmus“.

2001 m. išleistame Andriaus Mamontovo albume „Clubmix.lt“ esantis Art G. darbas „Naktis (Art Gadel Mix)“ 1-ojoje RC „Lietuvos Top 20“ pozicijoje išsilaikė mėnesį.

Būdamas 14-os Serge Grey pradėjo groti grupėje „Tretij etaž“, kuri vėliau buvo pervadinta „Lemon‘s Joy“. Išėjęs iš grupės vaikinas koncertavo su „Merlin“, Andriumi Mamontovu, dalyvavo 1999-aisiais išleisto jo albumo „Mono arba stereo“, 2000-aisiais pasirodžiusių kompaktų „Anapilis“ ir „Visi langai žiūri į dangų“ įrašuose. „Cut & Play“ vaikinai susipažino prieš porą metų, kai buvo pakviesti groti su A.Mamontovu jo albumą „Clubmix.lt“ pristatančiame ture. Koncertų metu buvo atliekami dainininko ir Art G. kūriniai.

Vilniečių duetas prodiusavo 5 iš 8 auksiniu tapusio ir praėjusių metų vasarą į populiarumo viršūnę Andrių Mamontovą gražinusio albumo „O, meile!“ kūrinius. Tai – įdomus faktas, jei atsižvelgsime į tai, kad per pastaruosius 20 metų išleistus „Foje“ ir solinius albumus (neskaitant „Clubmix.lt“) prodiusavo pats dainininkas. CP bendradarbiavo ir su kitais populiariais šalies atlikėjais – prodiusavo ir aranžavo „Biplan“, „Delfinų“, Alano Chošnau, Atlantos, „Pelenų“ ir SH kūrinius.

Art G. ir Serge Grey neapsiriboja prodiusavimu, aranžavimu ir remiksų kūrimu – „Cut & Play“ kūrė muziką lietuviškiems animaciniams filmams, reklaminiams didžiausio šalies mobiliojo ryšio operatoriaus „Omnitel“, vienos didžiausių alaus daryklos „Kalnapilis“ ir vienų reikšmingiausių muzikinių apdovanojimų „Bravo“ klipams.