„Anties“ lyderio Algirdo Kaušpėdo teigimu, naujos vinilo plokštelės išleidimas primena pačią grupės pradžią. „Atsimenu, koks džiaugsmas buvo 1986 metais pasirodžius pirmajam „Anties“ LP, skubėjau į namus kuo greičiau pagroti. Ir šiandien, laikydamas naujutėlaitę „Zuikio Pleibojaus“ plokštelę, pasijutau toks bejėgis – teks įsigyti patefoną ir... pradėti viską iš naujo!“, – sakė Algirdas Kaušpėdas.

„Šios plokštelės gamybai reikėjo paruošti naują albumo masterį, šventiniu laikotarpiu ilgiau užtruko detalių derinimas ir gamyba, tačiau paėmus į rankas vinilo albumą nėra abejonių, kad buvo verta stengtis, o jo paklausius – „Anties“ skambesys, ko gero, atsiskleidžia dar geriau nei per CD grotuvą“, – sakė muzikos kompanijos M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius.

Vinilo plokštelės pasirodymo proga radijo stotis pasiekė naujausia „Anties“ daina iš muzikinės utopijos „Zuikis Pleibojus“ – „Sparnai“. Kiek anksčiau radijo stotyse nuskambėjęs kūrinys „Aš pasitaisysiu“ sulaukė radijo klausytojų simpatijų ir tapo vienu didžiausių „Zuikio Pleibojaus“ programos favoritų.

Pasak V. Stackevičiaus, vinilo plokštelės pasirodymas yra labai simboliškas: „Pirmieji grupės „Antis“ įrašai pasirodė būtent vinilo plokštelėse. Turbūt daugelyje namų iki šiol saugoma Rygos plokštelių fabriko „Melodija“ išleista kultinė „Anties“ plokštelė raudonu viršeliu su iš laikraščio išplėšyta antimi. Po daugelio metų šią kolekciją galima papildyti nauja plokštele.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją