2010-uosius su penkiasdešimties metrų žmonių eile prie durų pradėjęs „Pop Star Bar“ šį savaitgalį, kaip visada, turi ne tik atsakymus į pačius sudėtingiausius egzistencinius klausimus, bet ir dvi skirtingas diskotekas. Maža to, turbūt linksmiausias Kauno baras kiekvieno skrandžiui turės skanių siurprizų, nuo kurių ryte neskaudės galvos.

Su pižama į vakarėlį – visiškai nemokamai

Šį penktadienį nuogiausiame žiemos vakarėlyje niekas nemiegos, nes už pulto pasakas suaugusiems seks keturi disco, house, latin house muzikos profesionalai. Tai iš daugybės „Pop Star Bar“ diskotekų tik gerai prisimenami Mindas MiniDisko, Lauris Lee, Rikko El Gato bei Modaco. Bet ne muzika bus šį kartą pagrindiniame vaidmenyje, o naktinių mados.

Atėjo metas atsakyti į anksčiau užduotą klausimą. Pasirodo, antroji pagal populiarumą mūsų šalyje sporto šaka yra „nemokamas patekimas į vakarėlius.“ Žmonės gali nueiti Kryžiaus kelius, kad tik nereikėtų prie durų mokėti. Būtent šią „sporto šaką“ šį kartą ir reiks sportuoti.. Jeigu norite prie įėjimo netraukti piniginės, teks iš viršutinės spintos lentynos traukti šilkines, atlasines, veliūrines, medvilnines ar trikotažines pižamas. Sausio 15-oji bus dedikuota pižamoms, su jomis į diskoteką bus galima patekti visiškai nemokamai.

Stiklų daužymo metinės su Andriumi Rio

Sausio 16 d., lygiai prieš metus, į gatves išėjo Lietuvos piliečiai – kuo viskas pasibaigė, tikriausiai, visi pamename. Stiklų daužymo už 200 000 litų metinių proga šį šeštadienį už pulto susitaikyti kvies apolitiškas muzikos guru Andrius Rio. Po ilgokos pertraukos į „Pop Star Bar“ grįžtantis dešimt metų muzika su šokėjais besidalinantis didžėjus visada turi kuo nustebinti. Tiesiog jis seka visas muzikines naujienas ir savo setuose jas mielai pristato.

2006-aisiais tikras moterų vilioklis Andrius Rio, kartu su garsiuoju latviu Bogdan Taran, išleido net 50-ies tūkstančių tiražu išplatintą miksuotą rinkinį „Sobieski Uogos: Glam Gallery“. Tai iškalbinga, nes tokia garbė nusišypsojo vos keliems geriausiai žinomiems Lietuvos didžėjams. Tad šį šeštadienį „Pop Star Bar“ šoksime kartu su nuolat visoje Lietuvoje kviečiamu groti atlikėju.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją