Daina „Sea Boat“ buvo pasirinkta dėl jos melancholiško skambesio ir teksto pasakojančio aiškią istoriją. Tai, bene, šeštas kūrinys, kuriam grupė kūrė vaizdo klipą, bet pirmasis, kuris buvo baigtas.

„Būdavo, kad suplanuoju nufilmuoti klipą, sumąstau įdėją, scenarijų, bet ,kai reikia filmuoti, viskas stringa. Dabar sutikau žmones, kurių mintys ir požiūris sutapo su manuoju. Klipo kūrėjas Tadas Vidmantas klausęs mūsų muzikos ir turėjo savo teisingą požiūrį į ją“, - sakė V.Bareikis.

Animacinis klipas pasakoja istoriją apie du žmones, kurie niekaip negali atsiplėšti nuo savo valtelių. Jei jie bando susitikti, keistu būdu būna grąžinami atgal. „Žinoma, kad tai perkeltinė prasmė. Visi juk supranta, kad keisti herojai simbolizuoja du žmones, kurie „užknisti“ gyvenimo rutinos nieko nenori,o gal negali keisti“, - sakė V.Bareikis.

Jis prisipažino, kad šiais laikais kurti klipus, brangus ir iš pirmo žvilgsnio beprasmis malonumas. Kai žlugo Baltijos šalių MTV, klipus gali parodyti nebent per LTV laidą „Labas rytas“ arba talpinti internete.

„Šis klipas mums bus vizitine kortele. Ypač užsienyje svarbu tinkamai prisistatyti, turėti kokybišką vaizdo, garso, fotomedžiagą“, - svarstė V.Bareikis.

Jis nemano, kad klipą pavyks įsiūlyti kokiai nors užsienio televizijai, nors tokia galimybė jį tikrai džiugintų. Didelių finansinių investicijų klipas taip pat nepareikalavo, nors paprastai animaciniai klipai nėra pigūs. „Kai sutampa norai ir įdėjos, pinigų kiekį gali sumažinti iki padoraus minimumo“, - šyptelėjo muzikantas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją