„Pats auksinio albumo apdovanojimas nėra svarbus, kur kas svarbiau, kad naujos dainos yra klausomos ir mėgstamos“, - teigė Andrius Mamontovas. Didžiausiu albumo hitu kol kas yra tapęs kūrinys „Ar tai būtum tu?“, kuriam gegužės mėnesį buvo nufilmuotas žiūrovų simpatijas pelnęs vaizdo klipas. Kovo mėnesio viduryje radijo singlu išleista daina „Ar tai būtum tu?“ net 18 savaičių iki liepos mėnesio vidurio išsilaikė „M-1 Top 40“ ir dviem savaitėmis pagerino praėjusių metų hito „O, meile!“ pasiekimą.

Naujuoju albumo „Beribiam danguje“ radijo singlu taps daina „Ten, kur laukia naktis“. Šis kūrinys pirmą kartą nuskambėjo sausio mėnesį vykusių „Radiocentro“ apdovanojimų metu, kur Andrius Mamontovas buvo pripažintas geriausiu atlikėju. Kai kurios radijo stotys šį mėnesį į savo grojaraščius taip pat įtraukė dainą „Rugpjūčio žvaigždės“.

Albumą „Beribiam danguje“ sudaro nauji Andriaus Mamontovo kūriniai, kurie buvo įrašinėjami nuo 2002 m. liepos iki 2003 m. kovo mėnesio. Dainas Andriui Mamontovui įrašyti daugiausia talkino buvęs „Foje“ muzikantas Arnoldas Lukošius. Albumą „Beribiam danguje“ pristato koncertų turas, kurio metu muzikantai jau nukeliavo 10 000 kilometrų. Pavasarį įvyko pasirodymai keturiose šalyse – Lietuvoje, Vokietijoje, Olandijoje ir Prancūzijoje. Spalio mėnesį numatomi baigiamieji šį albumą pristatančio turo koncertai Lietuvoje ir užsienyje.

Praėjusiais metais išleistas Andriaus Mamontovo albumas „O, meile!“ taip pat tapo auksiniu. Šio albumo yra parduota per 15 000 vienetų. Ankstesni Andriaus Mamontovo įrašai „Pabėgimas“ (1995 m.), „Šiaurės naktis. Pusė penkių“ (1998 m.), „Mono arba stereo“ (1999 m.) taip pat buvo puikiai perkami, tačiau nebuvo pripažinti auksiniais arba platininiais, nes šie apdovanojimai pradėti teikti tik nuo 2000-ųjų metų.

Albumą „Beribiam danguje“ išleido kompanijos M.P.3 ir „Muzikinė partija“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją