Pirmąją Kalėdų dieną, gruodžio 25-ą, muzikos klube „Tamsta“, „Suicide DJs“ kviečia savo gerbėjus kartu pažiūrėti ir pasidžiaugti pirmuoju savo vaizdo klipu. Taip pat vis dar kupini įspūdžių iš pirmojo savo turo Baltarusijoje mielai jais pasidalins su visais susirinkusiais – ekrane bus galima išvysti pačios grupės bei baltarusių filmuotą medžiagą. Laukia tikrai nepamirštamas, šventinis ir smagus vakaras, puikus koncertas ir mažos staigmenos, kurių ši grupė visuomet nestokoja.

Pirmasis „Suicide DJs“ vaizdo klipas „Sea Boat“ yra animuota istorija, kurios savotiški personažai, keistoje erdvėje bando atitrūkti nuo savo valtelių, bet dėl pačių neįprasčiausių priežasčių vis negali to padaryti. „Įdomiausia šiame vaizdo klipe buvo galvoti būtent šias priežastis, kurios vis trukdė veikėjams susitikti, ir taip iš lėto, bet labai užtikrintai gimė šis klipas“, – pasakojo Tadas Vidmantas.

Turbūt tik apie nedaugelį Lietuvos atlikėjų galima pasakyti, kad jų muziką reikia ne tik girdėti, bet ir matyti, kaip ji atliekama. „Suicide DJs“ – visuomet buvo išskirtiniai ir ypatingi tuo, kad jų pasirodymų ne mažesnę dalį sudaro tai, ką jie išdarinėja scenoje. Savotiški šokio judesiai, atliekami pritariančio vokalo Ainio Storpirščio, interaktyvus bendravimas su publika bei stiprus noras kuo labiau ją įtraukti į koncertą, visi šie ir daugelis kitų niuansų yra neatskiriama „Suicide DJs“ pasirodymų dalis.

Gruodžio pradžioje įvykęs grupės koncertinis turas Baltarusijoje įrodė, kad „suicide‘ams“ visai nebūtina dainuoti to krašto, kuriame grojama, valstybine kalba. Jei moki komunikuoti su publika taip nuoširdžiai ir užtikrintai kaip tai daro grupės lyderis Vidas Bareikis, jei sugebi savo šokiu ir energija užkrėsti net ramiausią koncerto stebėtoją kaip Ainis Storpirštis ar publiką nustebinti netikėtu trombonisto Prano Dapšausko uždainavimu, tuomet tikra tiesa, kad muzika atveria visas sienas. Baltarusijoje publika šėlo kartu su grupe ne mažiau aktyviai nei lietuviai, buvo ir tokių akimirkų, kai entuziazmas gal net perdaug liejosi per kraštus. Visi šie įspūdžiai – ekrane gruodžio 25 dieną muzikos klube „Tamsta“ „Suicide DJs“ koncerto metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją