Antroji nustebins „IceCream Oldschool“ renginiu su dviem regio dievaičiais „Ragga Twins“. O Naujiesiems metams vienam vakarui atgis Cassius, David Guetta, Justin Timberlake, „Snow Patrol“ ir kitų scenos grandų, kūriniai, kurie bus pristatyti lietuviško projekto „The WhiteLine“.

Pirmąją Šv. Kalėdų naktį, kai visur įvyksta netikėtumai, mažą stebuklą po „Pacha“ eglute ras ir kiekvienas atėjęs paminėti šios šventės. Klube tvyros šilta atmosfera, patobulintas apšvietimas įžiebs šiaurinę žvaigždę – laukia tyli naktis su pagrindiniais vakaro svečiais, „Silence Family“ atstovais Mario Basanov, Vidžiu ir Jazzu. Viso šventinio vakaro idėja – atiduoti pagarbą lietuviškai šokių muzikai ir taip padovanoti lankytojams šilumos kupiną jaukų vakarą. Prie pagrindinių vakaro svečių savo „gyvus“ pasirodymus surengs ir Andy Lau su Virus J bei Santi Touch, kuris tai darys pirmą kartą. Tuo tarpu mažojoje salėje savo nuoširdžiausius sveikinimus dalins – Mamania ir Mantini.

Andy Lau savo pasirodymo metu iš dovanų maišų ištrauks kelis naujus savo kūrinius bei gyvai juos remiksuos. „Šilčiausiais savo kūriniais švenčių proga sveikinsiu visus neabejingus klubinei kultūrai. Juk savo muzika ir išreiškiu jausmus bei kuriu ją vardan savo klausytojų“, - linkėjimus perdavė Andy Lau.

Taip sutapo, kad pirmasis Santi Touch gyvas pasirodymas bus šventinis. Nors kol kas “lietuviškosios house mafijos” šeimos nario neramina tai, kad visos reikiamos aparatūros dar negavo iš užsienio interneto parduotuvių. Tačiau patikino, kad iki penktadienio fiestos bus pilnai pasiruošęs publikai pateikti savo kūrybos bei remiksų gyvą pasirodymą.
„Viskas bus gerai! Pradėsiu nuo disko ir baigsiu deep house. Tad tie, kurie šokių aikštelėje praleis laika su manimi, tikrai nenuobodžiaus“, - pasakojo Santi Touch.

Įspūdingą vakaro programą vainikuosiantis garsų guru Mario Basanov, “Silence family” globėjo Vidžio ir be galo šilto Jazzu vokalo projektas – tai klubo “Pacha” dovana, garantuosianti nepamirštamą ir stebuklingą Šv. Kalėdų vakarą. Visi, atėję kartu atšvęsti, trauks gražiausioms metų šventėms ypatingai gerai tinkančius šios trijulės į pasaulį paleistus kūrinius.

Kaip ir kiekvieną paskutinį mėnesio šeštadienį į klubo erdves pasibels hip-hop ir r‘n‘b muzikai skirtas vakaras. Tik šįkart šventinis ir visiškai kitoks – iš Didžiosios Britanijos pogrindžio atbilda „Ragga Twins“. Kompanijai akomponuos Mamania, o vyriokai, užsitaisę du mikrofonus, skleis regio ritmų aurą – taika ir vienybė pasauliui! Tą patį vakarą prie pulto stos ir „Pacha“ mažosios salės numylėtinis Mantini bei šventinę programą paruošęs Rolandas Mackevičius iš Zip FM.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją