Nors „Thriller – Live“ premjera vėlavo prasidėti, susirinkusieji pasirodė esą kantrūs, palengva salėje ieškojo savo vietų, šnekučiavosi. Ko gera tik nedaugelis iš renginyje buvusių ginčytųsi dėl šou kokybės. Pasak žinovų, tai vienas kokybiškiausių kada nors matytų jų šou. Nors miuziklas truko daugiau nei dvi valandas, susidarė įspūdis, kad susirinkusieji iš tiesų mėgavosi kiekviena „Thriller – Live“ akimirka. Dėmesį traukė ne tik M. Jacksonui būdingi choreografiniai triukai, bet ir kostiumai, įspūdį stiprino vizualizacijos, bei itin tikroviškas ir gyvas daugeliui į kraują įaugusių ir jau seniai į muzikos istoriją įėjusių popkaraliaus kūrinių atlikimas.

„Thriller – Live“ premjeroje susirinkusieji turėjo galimybę dar sykį pažvelgti į M. Jacksono biografiją. Čia pat scenoje buvo surengtas ir „Jackson 5” pasirodymas, perbėgta per kitus ryškiausiuosius legendinio dainininko karjeros etapus. Tą atspindėjo atlikti kūriniai, būdinga choreografija, kostiumai.

Panašu, kad 50-ies šokėjų ir dainininkų trupė į premjerą susirinkusiems paliko tik geriausius įspūdžius. Renginio organizatorių pažadai miuzikle pasijusti it tikrame M. Jacksono koncerte taip pat neliko tik pažadais. Tą buvo galima girdėti iš tam tikrų susirinkusiųjų pernelyg garsiai ir dažnai tartų frazių: „esu apakęs“, „žodžiais nenusakoma“, „nepakartojama“, „stulbinantis spektaklis“, iš kitų jų emocijų miuziklo metu.

Organizatoriai dar prieš premjerą skelbė, jog 2006-aisiais pirmą kartą pristatytas M. Jacksono muzikos ir šokio šou „Thriller – Live“ yra vienas populiariausių Londono „West End“ teatro istorijoje. Skelbiama, jog „Thriller – Live“ sėkmę užtikrino vieni geriausių choreografų pasaulyje.

Miuziklo choreografijos režisierius - Gary Lloydas, dirbęs su pasauliui žinomais Robbie Williamsu, Pink, Anastacia, Leona Lewis, Willu Youngu ir kitais.

Miuziklo pasižiūrėti atvyko ir keletas lietuviams pažįstamų veidų. Vaidotas Valiukevičius-Milanno, Inga Jankauskaitė su mylimuoju Mariumi Stračkaičiu, Gintarė Gurevičiūtė ir Linas Karalius, Žilvinas Šilgalis su atžala, Arvydas Martinėnas-Vudis, Haroldas Šklėrius, Gediminas Jaunius ir Šarūnas Kirdeikis bei kiti.

Miuziklo „Thriller – live“ akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją