„Turiu angelo sparnus ir velnio uodegą“, - kažkada yra sakiusi Eglė, kuri labiausiai išgarsėjo prieš kelis metus dalyvaudama LNK „Žvaigždžių duetuose“. Tame šou penktadienio vakarėlio didžėja dainavo su Igoriu Kofu. Tris šimtus metų norinti gyventi stilistė „be stabdžių“, pasakodama apie savo būsimą pasirodymą už pulto nebuvo kalbi, tik užtikrino, kad pankroko muzikos, deja, nebus.

„Esu grojusi vieną kartą per savo gimtadienį „Cafe de Paris“. Tą kartą man labai patiko. Mano grojama muzika bus labai įvairi, kaip aš pati. Šiandien net sunku pasakyti kokia. Tik noriu perspėti, kad punk rock aš negrosiu, tai bus tik šio vakaro mano ir, tikiuosi, jūsų visų „dreskodo“ tema,“ - pasakoja paskutinius penkis metus iš žurnalų ir televizijos laidų „neišlendanti“ Eglė Mickevičienė.

O jau šį šeštadienį žvaigždžių bare laukia originali meninė diskoteka - „Mados išpardavimas. Paroda". Tai - naujos koncepcijos parodos pristatymas ekranuose. Visą vakarą ekranuose suksis neseniai vykusių „Mados išpardavimo“ renginių gražiausios akimirkos, kurias įamžino gerai žinomas fotografas Gediminas Žilinskas ir Andrius Brazaitis. Muzikinis vakaro fonas – paslaptingas didžėjų duetas „F* DJs”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją