Vaikystėje ne kartą paišęs savo vardo inicialus ir kūręs jam logotipus, dabar dainininkas supranta, kad kurti dainas jam sekasi geriau, todėl šį kūrybinį procesą perdavė į DELFI skaitytojų rankas, o taip pat ir teisę nuspręsti, kuris iš konkursui pateiktų vardinių ženklų yra geriausias.




Kuriant logotipą, svarbu buvo atkreipti dėmesį į šiuos dalykus:


1. Logotipas turi įkūnyti SASHA SONG vardą.
2. Naujame logotipe neturėtų būti jokio teksto, kad jo nereikėtų versti.
3. Laimėjęs logotipas pasirodys skaitmeninėse ir analoginėse žiniasklaidos priemonėse, įskaitant interneto svetaines, žurnalus ar laikraščius, vaizdo medžiagą ir televiziją, ant pakuočių; jis bus pateikiamas tiek dvimatis, tiek trimatis, spalvotas ir nespalvotas.
4. Laimėjusį logotipą profesionalai gali pakoreguoti, kad jis atitiktų įvairių formatų ir žiniasklaidos priemonių reikalavimus.
5. Tavo logotipas turi būti sukurtas vektorinio paveikslo formatu (EPS ar „Adobe Illustrator“) arba didelės skiriamosios gebos rastriniu formatu (TIFF ar JPEG). Konkursui pateikite JPG versijas.
6. Galbūt norėsite paaiškinti savo darbą, tuomet būtinai jį aprašykite.
7. Pateikdami savo logotipą konkursui sutinkate, kad logotipas gali būti naudojamas pristatymams renginiuose ir žiniasklaidoje, kai tai susiję su logotipo konkursu. Tai gali būti pristatymas spausdintuose dokumentuose, pavyzdžiui, knygoje ar informaciniame lapelyje, pristatymas parodoje, interneto svetainėje, vaizdo medžiagoje, skaitmeniniame vaizdo (DVD) diske ar televizijoje. Sutinkate, kol vyks konkursas, nenaudoti logotipo jokiu kitu tikslu. Tačiau, jeigu Jūsų sukurtas logotipas bus pripažintas geriausiu, sutinkate, kad atlikėjas ir jo atstovai, siekdama apsaugoti logotipą, užregistruos šį prekinį ženklą savo vardu vardu.


Sutikimas perduoti teises laimėjimo atveju


Jei tavo logotipas laimės logotipo konkursą, jis galės būti spausdinamas ant atlikėjos Sasha Song gaminių. Be to, niekas kitas neturės išimtinės teisės naudoti logotipo, o jo naudojimą reguliuos specialūs įstatymai. Jų turėsi paisyti ir tu, kaip logotipo autorius. Taigi, jei laimėsi, visas teises turėsi perleisti atlikėjui.


• Visos išskirtinės ir perduodamos teisės naudoti, skelbti, reklamuoti, kopijuoti, modifikuoti, keisti ir atgaminti logotipą bet kokiu galimu (komerciniu ir nekomerciniu) būdu bus nemokamai perleistos atlikėjui. Išskirtinė teisė reiškia, kad niekas kitas, įskaitant ir laimėtoją, negalės naudoti logotipo.


• Perleistu teisių neriboja laikas, regionas ar specifinis naudojimo būdas. Jos taip pat apima teisę perduoti teises tretiesiems asmenims ir išduoti sublicencijas, kaip ir teisę naudoti logotipą bet kokioje žiniasklaidos priemonėje, įskaitant televiziją, radiją, spaudą, visas spausdintines reklamines žiniasklaidos priemones, CD/DVD bei visas nešiojamąsias duomenų laikmenas, prekybos tikslais ir spausdinti jį ant bet kokių objektų, paketų ir dokumentų.


• Tiek, kiek įstatymas leidžia, dalyvis visas dar nežinomas teises taip pat perleisti atlikėjui.


• Atlikėjas taip pat turės teisę be apribojimų modifikuoti ir keisti logotipą, kreiptis į profesionalus, kad šie logotipą pertvarkytų, sukurti įvairių logotipo variantų, atsižvelgiant į spalvą, dydį, formatą, raišką ir visas kitas ypatybes.


• Atlikėjas turės teisę logotipą naudoti, kaip aukščiau aprašyta, tačiau taip pat neprisiima jokių įsipareigojimų būtinai naudoti logotipą.
Visų įstatymais numatytų teisių, susijusių su logotipu, perdavimas atlikėjui vyks pagal sutartį tarp konkurso nugalėtojo ir atlikėjo . Laureatas visas su logotipu susijusias teises šia sutartimi nemokamai perduos atlikėjui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją