Pirmojoje koncerto dalyje, iki pertraukos, dainininkė scenoje pasirodė drauge su septynių muzikantų grupe bei keturiais pritarančiaisiais vokalistais – „Capella A“. Moteris tik jai būdingu stiliumi atliko keletą savo kūrinių bei žinomų užsienio atlikėjų koverius.

Kai kurie legendinės atlikėjos gerbėjai pastebi, jog moteris yra sulieknėjusi, atsiauginusi plaukus, dėl to koncerto metu, jų nuomone, atrodė itin seksualiai.

Po kiekvienos Arinos atliktos dainos scenos link skubėjo ištikimiausi gerbėjai su gėlių puokštėmis, ją sveikino.

Arinos į jubiliejinį koncertą pasiklausyti susirinko daugybė jos gerbėjų, mat salė buvo beveik sausakimša. Svečių tarpe buvo Edvinas Krungolcas su žmona Vesta, politikai Vincas Babilius bei Dainius Budrys, Kęstutis Vitkus, Albertas Bandžius bei kiti.

Scenoje dainomis jubiliatę sveikino Sasha Son(g), Marijonas Mikutavičius, Gytis Paškevičius, Saulius Urbonavičius-Samas, grupė BIX, Martynas Kuliavas ir kiti.

Jubiliejinio Arinos koncerto akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją