Vakaro svečių laukia dar vienas gyvas pasirodymas – „Groovy Faction (House/Progresive House/Electro) feat. Lorene“. Scenoje pasirodys ir originalus projektas „Grupė Prostitutė", žadantis įspūdingą muzikos ir vaizdo sekso šou, kurio metu numatomas staigus kūnų temperatūros pakilimas.

Vakaro „vinimi“ drąsiai būtų galima pavadinti specialiai vakarėliui parengtoje „Rock`n`Roll“ salėje nugriaudėsiantį „AC/DC“ projektą, kuris tikrai sulauks atgarsio iš publikos.

Legendinės grupės kūrinius atliks penki profesionalūs ir savo srityje žinomi muzikantai: Merūnas Urbšas, Algirdas (Blėka) Barniškis, Audrius Pyragis, Virgilijus (Lolo) Prieskienis, Martynas Lukoševičius. Kaip įprasta, savo melodijomis publiką klube šokdins Alberto Macho, o jam akomponuos Dj Gelo.

Jei kas nors penktadienį netikėtai susirgs, tai pagalbos toli ieškoti neteks. Šeštadienį į „Havana Social Club“ sugužės gausus būrys Medicinos fakulteto studentų, kurie mikliai diagnozuos negalavimus ir išrašys „vaistų“. Žinoma, prieš tai patys jų paragavę.

Tą vakarą studentus ir kitus klubo svečius linksmins itin gausus atlikėjų būrys. Gyvai savo kūrinius atliks Golden Parazyth, „Twnkl“, „Freaks On Floor“, „JamJam“, „Skyders“, „Bekešo Vilkai“. Ne ką mažesnis žada būti ir plokšteles suksiančių didžėjų būrys: Nostra („Partyzanai“), Gvidas („Partyzanai“), Vaiper („Despotin“), Moss. Vakaro paslaptis –- Dj Mediatorius + masažas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją