Arina, kaip visuomet, su žiniasklaida bendravo atsipalaidavusi. Nors žurnalistus ir garsią dainininkę skyrė staleliai, nukrauti vaišėmis, atlikėja nė kiek nesivaržė kalbėdama kramsnoti vieno kąsnio sumuštinukų, kartas nuo karto gurkštelėti vandens. Dainininkė pažadėjo, jog jubiliejiniame koncerte staigmenų bei netikėtumų tikrai netrūks.

Bene labiausiai žurnalistų dėmesį atkreipė faktas, jog scenoje renginio metu išvysime ir šiemet Lietuvai tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavusį Sashą Son(g). Žurnalistų paklausta, kaip likimas suvedė du ryškius atlikėjus bei kokiame kontekste koncerto metu pasirodys Sasha Son(g), Arina patikino, kad jaunas atlikėjas ją labiausiai sužavėjo savo nuoširdumu bei paprastumu, todėl jį ir pasikvietė dalyvauti jubiliejiniame koncerte. Arinos nuomone, Sasha Son(g) - talentingas atlikėjas ir tiesiog puikus žmogus.

Arina

Nors garsi dainininkė scenoje jau du dešimtmečius, ji sakė dariusi pertraukas. Esą jų prireikia tuomet, kai neturi, arba nežinai ką pasakyti. Moteris tikino, jog kol kas ji neįsivaizduoja savęs kitame amplua.

Paklausta, ar negavo kvietimų dalyvauti televiziniuose projektuose, dainininkė sakė tokių pasiūlymų nesulaukusi, tačiau labai norėtų šokti. Esą jei kas pakviestų, Arina sutiktų, tačiau tai darytų tik su itin patyrusiu ir talentingu žmogumi.

Nors gerbėjų Arinos koncertuose netrūksta, šįkart organizatoriai spaudos konferencijos metu prasitarė, kad koją jiems kiša šalyje paskelbta gripo epidemija. Esą būtent dėl to, jų nuomone, yra likę laisvų bilietų.

Koncerto metu dainomis jubiliatę sveikins Samas ir grupė BIX, Gytis Paškevičius, Marijonas Mikutavičius, Martynas Kuliavas ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją