„White is the new blue“ – teigia „Bleach my jeans“ komanda. Balinti džinsai buvo 1994 metų hitas. Ne tam juos virdavome emaliuotuose rūgšties kibiruose, kad po 15-kos metų jie negrįžtų į gatvę su naujais draugais. Džinsus trina Gwen Stefani ir Fergie, juos savo kolekcijose pristato „Balenciaga“, „Maison Martin Margiela“ ir „Balmain“. Atnešk mums savo džinsuotą užpakalį ir mes išbalinsime nemokamai.

Papildoma informacija klientams:

1. Džinsus prašome atnešti su savimi.
2. Balintus džinsus gausi šlapius, supakuotus maišelyje ir juos reikės porą kartų išskalbti.
3. Balinimui tinka visų mėlynų atspalvių džinsai. Netinka juodi, pilki ir pan.

Džinsus galima atnešti nuo 11 iki 19 val. Vakare vyks „pimpintų“ džinsų kolekcijos pristatymas ir džinsinės muzikos vakarėlis. Vakaro pradžia 21 val. o aprangos kodas džinsai.

Projektas „Pimp my ...“ 2009-2010 metais planuoja kelių mados dienų ciklą, vykstantį vieną kartą per mėnesį. Kiekvieno renginio metu bus dekoruojamas pasirinktas aprangos objektas. Vienas projekto tikslų yra verslumo skatinimas jaunų menininkų tarpe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją