Į grupę „3“ jos nariai – Vytenis, Gutis ir Vilmis – pateko atlaikę ne vieną atrankos etapą. „Pildėme anketas, dalyvavome perklausose, pokalbiuose, įrašų sesijose, kol galų gale sulaukėme mus pradžiuginusios žinios, kad esame tie laimingieji-išrinktieji,“ – prisimindami pradžią linksmai pasakojo vaikinai.

Beje, Vytenį į grupę pasiūlė ne kas kitas, o Lietuvos muzikos scenos grandas Kastytis Kerbedis. „Prisimenu, konertavau Jurbarko miesto šventėje su savo soline programa. Šiame renginyje dalyvavo ir Kastytis Kerbedis, kuris nuo manęs nenuleido akių. Nulipęs nuo scenos išgirdau jo frazę: „Su tavimi susisieks. Šaunuolis!“. Neilgai trukus iš tiesų sulaukiau vadybininkų skambučio“, – pasakojo grupės „3“ narys Vytenis.

Vaikinai muzikos scenoje yra ne vienerius metus. „Dainuoti tikrai sugebame, nebūsime fonograminiai atlikėjai“, – pabrėžia Vytenis. Trijulės nariams atskirai jau yra tekę dalyvauti ne viename festivalyje, laimėti prizines vietas. „Viskas prasidėjo choruose, savo mokyklos renginiuose, vėliau teko dainuoti ir savo miestų įvairiuose renginiuose, konkursuose ir festivaliuose. O dabar esame grupė „3”,“ – šypsodamasis pasakojo Vilmis.

Trumpai apie grupės narius:

Gutis – nepastovaus būdo, elegantiškas, savikirtiškas, konkretus, realiai žiūrintis į gyvenimą. Beje, vienas iš mėgstamiausių Gučio laisvalaikio užsiėmimų – vaikščiojimas į pasimatymus.

Vytenis – linksmas, reiklus, komunikabilus, mielas, geras ir draugiškas. Kone ramiausias grupės narys, kuris be galo mėgsta ir dievina gerą muziką.

Vilmis – nenusėdintis vietoje, mėgstantis naujoves ir įvairius gyvenimo iššūkius. Vilmio pomėgis – kasmet po kažkiek laiko pagyventi ir padirbėti vis kitame Lietuvos mieste.

Debiutinę grupės „3“ dainą „Ateinu“ sukūrė prodiuseris Mindaugas Lapinskis. „Esame labai ja patenkinti. Tai linksmas, nuotaikingas, o svarbiausia „užvedantis“ kūrinys, – tikina Gutis.

Beje, vaikinai neslepia, kad ir toliau įrašinėdami savo dainas bendradarbiaus su M.Lapinskiu. „Labai greitai susibendravome, radome bendrą kalbą ir suprantame, ko norime vienas iš kito. Tad tikrai yra lengva ir malonu dirbti su šiuo prodiuseriu,“ – teigė Vytenis.

Nors trijulė ir kalba, kad naujų gerbėjų nebandys užkariauti banaliais skandalais ar kitais prasimanymais, tačiau paslaptingai nutyli apie greitai viename iš mėnesinių žurnalų pasirodysiantį pirmąjį interviu. „Ten bus visko. Iš tikrųjų, kaip ir visi jauni vaikinai, nesame šventi. Esame padūkę, bet mokame būti ir rimti“, – tikina vaikinai.


Grupė „3“
Grupė „3“
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją