„Džiaugiuosi tuo, kas vyksta. Jaudulio nejaučiu, bet esu sujaudintas. Tai laimės jaudulys. Esu žiauriai laimingas ir labai noriu greičiau žengti į sceną ir parodyti, ką padarėm. Jaučiu, kad žiūrovams tai patiks. Labai gaila, kad dabar man problemos, ligos... bet jaučiu, kad turime palaikymą“, - prieš pasirodymą DELFI kalbėjo dainininkas.

Nors atlikėjas sakė tikįs, kad koncertinė programa sudomins lietuvius, panašu, kad žmonių antplūdis į „Tabami goes Michael Jackson“ pranoko net didžiausių skeptikų prognozes. Vakaro metu ant laukujų klubo durų kabojo užrašas, skelbęs, jog įėjimas į renginį kainuoja 100-ą litų. Panašu, kad kaina, kurią teko sumokėti M. Jacsono, D. Montvydo bei Š. Kirdeikio ir jo kolegų gerbėjams, jų neatbaidė.

Dar iki D. Montvydo pasirodymo „žinovai“ diskutavo, ar verta jaunam atlikėjui bandyti lygiuotis į pop karalių, ar apskritai verta mėginti dainuoti jo dainas. Kalbėta, esą dainininkas tokiam projektui dar nėra subrendęs ir turi per mažai patirties, kad idėją galėtų įgyvendinti meistriškai. Skeptikų liko ir po koncerto. Kai kurių manymų, D. Montvydo balsas buvo „kažkoks nusėdęs“, atlikėjas „neužkūrė“ publikos, todėl neva buvo nuobodu. Žinoję apie atlikėjo bėdas dėl sveikatos, D. Montvydui komplimentų negailėjo.

Nors skeptikai ir paburnojo, panašu, jog atlikėjas stengėsi iš paskutiniųjų. Negailėdamas skaudamos gerklės, Donatas nė nemanė trumpinti pažadėtos programos ar dainuoti „švelniau“. Dar iki užlipant į sceną paklaustas, kaip jaučiasi, atlikėjas spinduliavo gerą nuotaiką ir kalbėjo optimistiškai: „Jaudulio nejaučiu, bet esu sujaudintas“, - tikino jis.

„Tai buvo vienas didžiausių mano koncertų. Ruošiausi pusantro mėnesio. Esu maksimalistas, daug ruošiuosi. Mokiausi tekstus, šokius, muziką. Džiaugiuosi, kad manimi pasitikėjo visais atžvilgiais“, - DELFI kalbėjo atlikėjas.

Vaikinas sakė besidžiaugęs, kad tie žmonės, kuriems rūpi M. Jacksonas, kurie kraustosi dėl jo iš proto ir tiems, kuriems jis padarė didelę įtaką, turėjo galimybę pasižiūrėti šią programą. Esą tai D. Montvydui labai svarbu.

„Tai ne parodijavimas. Niekas čia nieko neparodijuoja ir nekopijuoja. Mes darome M. Jacksono paminėjimą“, - kalbėjo jis, paklaustas, ar nebijo kaltinimų plagijavimu.

„Tabami goes Michael Jacson“ priviliojo ir ryškiausių Lietuvos įžymybių. Su draugėmis klube vakarojo stilistas Mantas Petruškevičius, merginų grupės narė Skaistė Steikūnaitė, besidžiaugusi, kad žmonių į vakarėlį susirinko labai daug, Asta Valentaitė-Pinkevičienė mėgavosi bičiulio Alfo Ivanausko draugija. Verslininkas Laimutis Pinkevičius buvo puikiai nusiteikęs, tačiau vienišas. Atlikėjo pasirodymo į „Pacha“ įvertinti užsuko ir Sasha Son(g) vadybininkas bei muzikos namų „House of music“ šeimininkas Martynas Tyla su mylimąja Neringa Zeleniūte.

Įpusėjus koncertui naktiniame klube pasirodė ir ištikimoji Donato mokytoja bei gerbėja Rosita Čivilytė. Nors moteris nepraleidžia progos pasiklausyti savo ugdytinio, šįkart ji neturėjo energijos brautis pro įsisiautėjusią minią iki scenos, todėl dalies koncerto ji klausėsi sėdėdama kamputyje greta rūbinės.

Su D. Montvydu scenoje drauge pasirodė „Tabami Live“ muzikantai: gitaristas Tomas Varnagiris, klavišininkai Feliksas Zakrevskij ir Vytas Bikus, bosistas Tadas Žukauskas ir būgnininkas Aleksėjus Arslanovas. Taip pat Gospel choras „Sounds in G“, Šarūno Kirdeikio vadovaujama šokių grupė „Show Makers“ bei specialiai „Tabami goes Michael Jacson“ vaizdo instaliacijas kūrusi VJ Vesta.

„Tabami goes Michael Jackson“ akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)