Prieš savaitę žurnalistus kartu papietauti į bičiuliui Dariui Katinui priklausantį vengrišką restoraną „Csarda“ pakvietęs atlikėjas jiems atskleidė nemažai siurprizų, kuriuos pateiks koncerte. Vis dėlto visų kortų neatvertė, nors pabrėžė, kad fejerverkų žiūrovai gali nesitikėti, nes šou jis įsivaizduoja kitaip.

Koncerte SEL sveikins kolegos muzikantai, tarp jų – Pushaz iš „G&G Sindikato“, Andrius Mamontovas, pasirodymą apšildys DJ S ir Julius Sour.

Gimtadienio vakarėlio visus savo gerbėjus "Sel" pratęsti pakvies į netoli esantį ekologinį biurų pastatą „Green Hall“. „Afterparty“ gimtadienio svečius iki pat paryčių linksmins geriausi Lietuvos didžėjai ir svečiai iš užsienio: garsių Maskvos klubų „Sky Lounge“ ir „Propaganda“ rezidentas DJ Gleb Deev ir geriausias Baltarusijos didžėjus DJ Krasnov.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją