„Bandymas dirbti su opera man yra nauja. Tikiuosi trylikta mėnesio diena ir penktadienis nepakiš demono kojos šokantiems“, – sako Migloko. Ji savo jėgas pirmąkart išbandys ir prie didžėjaus pulto.

„Gali atrodyti, kad elektroninė ir operos muzika yra visiškai nesujungiami dalykai, bet aš stengiuos tai padaryti. Bandau sujungti jas į vieną kūną ir tai mane intriguoja. Man labai įdomu pabūti didžėjaus kailyje“ – prisipažįsta Migloko.

Rafailo Karpio, dainuosiančio pagal Migloko interpretuojamą muziką, manymu, šis bohemiečių vakarėlis reiškia jaunimui tiesiamą ranką. „Bohemiečių spektakliuose jaunimas skiria pasimatymus, dabar mes skiriame atsakomąjį pasimatymą kupiną keršto“, – tvirtina jis.

R. Karpis džiaugiasi, kad jo kuriamas personažas Tobis vakarėlyje galės labiau atsipalaiduoti, nei scenoje. „Tai bus smagi galimybė pabendrauti, susipažinti, papasakoti apie tai, kaip buvo kuriamas spektaklis“, - sako solistas.

Viktorijos laikų atmosfera dvelkiančiame klube kartu su vakarėlio svečiais šėls bei netikėtumais stebins ir kiti miuziklo „Svynis Todas: Demonas kirpėjas“ atlikėjai – solistai Asmik Grigorian, Dainius Stumbras, Jovita Vaškevičiūtė. Vakarėlyje žvaigždės pasirodys su Juozo Statkevičiaus teatriniais kostiumais. Svečiai turės progą pabendrauti su XIX a. Londono gyventojais, tarp kurių bus pats kirpėjas žudikas Svynis Todas su ponia Lavet.

Susirinkusieji galės vaišintis populiariaisiais ponios Lavet žmogienos pyragėliais ir paslaptingu raudonu Svynio gėrimu. Vakarėlio metu vyks ir Viktorijos laikų Londoną iliustruojanti fotosesija, kurioje galės dalyvauti visi norintys. Prieš mados fotografės Rūtos Jankauskaitės objektyvą jie taps Svynio Todo istorijos personažais, taip pat galės įsiamžinti garsiojoje kirpėjo kėdėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją