Dainos „Man ramu“ tekstą parašė grupės „Empti“ dainininkė Giedrė Kilčiauskienė, o muziką – žinomas atlikėjas ir kompozitorius Linas Adomaitis.

„Tai pirmoji daina, kurią parašiau ne pats. Kodėl? Tiesiog nusprendžiau padirbėti su kitais prodiuseriais. Norėjosi, kad kažkas kitas parašytų tiek tekstą, tiek muziką. Man labai įdomu, kokią muziką atliekantį mane mato kiti“, - dėsto dainininkas.

Sasha Song neslepia, kad jį visada žavėjo lengvi, tačiau jausmingi ir prasmingi Giedrės tekstai. Neabejojo ir pasiūlydamas bendradarbiauti L. Adomaičiui, nes visada žavėjosi jo kūryba. Jam patinka, kad Linas niekada nebijo rizikuoti, ieškoti muzikoje naujo skambesio.

„Tai nestandartinė daina, kurioje susimaišo retro ir soul muzikos stiliai. Labai noriu tikėti, kad mano gerbėjams ji patiks“, - kalba dainininkas.

Kiek vėliau Sasha Song studijoje ketina įrašyti anglišką „Man ramu“ versiją. Perdainuoti šio kūrinio rusiškai atlikėjas nesiruošia, nes nemano, kad tokiu atveju daina skambės gerai. Be to, atlikėjas nenori, kad visos trys debiutinio albumo versijos kūrinių sudėtimi būtų visiškai vienodos. „Manau, kad ši daina puikiai suskambės angliškai. Tekstą rašysiu pats. Neslėpsiu - rašyti tekstus anglų kalba man sekasi geriau nei lietuvių ar rusų kalbomis“, - šypteli dainininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją