Metų sensacija Lietuvos muzikinėje padangėje jau pakrikštytas projektas „Yva“ gyvai“ pajūrio publikai bus pristatytas pirmą kartą. Vienų dievinama, o kitų su ironija linksniuojama Natalija Zvonkė į uostamiestį sugrįžta su ypatingosiomis pajėgomis. Ant „Dr.Who“ scenos skandalingajai pop karalaitei talkins „Yvos“ šokėjos Gintarė ir Kristina, dvi pritariančios vokalistės ir penki profesionalūs muzikantai – jungtinė klaipėdiečių ir vilniečių komanda, dirbanti su Sasha Son, Vaidu Baumila, Mantu Jankavičiumi bei kitais žinomais dainininkais.

Naujojo „Yvos“ projekto ašis – puikiai publikai žinomos grupės dainos, skambančios visiškai kitaip – jos pagardintos latino, rokenrolo ir netgi roko prieskoniais.

„Neišgirsite Noros Jones. Nesu „superinė“ vokalistė, bet meška ausies man nėra numynusi ir dainuoti galiu. Numokite ranka į stereotipus ir tiesiog pamatykite viską savo akimis“, – intrigavo N.Zvonkė.

„Yvos“ laputės pasiryžusios ne tik pasistaipyti ant blakstienų, bet ir patrypti ant baro. „Turime savo unikalų „šotų“ gėrimo ritualą. Manau, klaipėdiečiai galės susipažinti su jo ypatumais“, – šmaikštavo N.Zvonkė.

Po moteriškų viražų klubas užleis vietą stipriajai lyčiai. Nors įvairiose šalyse Tarptautinė vyrų diena minima ir kitokiu laiku, įprasta ją švęsti pirmąjį lapkričio šeštadienį. Šia proga džentelmenų lauks „Dr.Who“ staigmenos, į kurias moterys negalės pretenduoti, – vieną naktį bus nusižengta lyčių lygių galimybių principams. „Nors švęsime Vyrų dieną, tikimės, kad damų nestigs – juk tai puiki proga pasveikinti ir iš naujo sužavėti šiuolaikinius miesto džiunglių užkariautojus“, – merkė akį „Dr.Who“.

Prie kieto šeštadienio vakarėlio vairo, kaip ir dera, stos, vyriškos pajėgos – klubo rezidentai DJ 2sys ir DJ Driule XL.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją