Leon Somov ir Jazzu laimėjo MTV statulėlę

Jau Leono ir Justės rankų paliesta MTV statulėlė neabejotinai bus aplaistyta klube „Gravity“, tačiau esminiu „Silence Night“ akcentu taps gyvas Leon Somov albumo pristatymas. Kaip ir „No Batteries No Toys“ įrašuose, taip ir scenoje atlikėjas pasirodys lydimas daugybės kolegų muzikantų.

Ne vienerius metus brandintas asmeninis Leon Somov darbas gerokai skiriasi nuo to, ką atlikėjas kuria drauge su Jazzu. Tai – gerokai energingesnė ir šokiams daug labiau pritaikyta elektroninė muzika. Soliniame savo projekte Leonas dar ryškiau atsiskleidė kaip nuolat ieškantis, klausantis ir girdintis kūrėjas.

Daugelis „No Batteries No Toys“ kūrinių – vokaliniai. Prie jų gimimo prisidėjo Briuselyje gyvenantis lietuvis Adomas, Londone Leono sutiktas gilaus balso reperis Boukie bei Senegalo atlikėjas Xuman, visiškai netyčia savo albumą nusprendęs įrašinėti garso įrašų studijoje „Vaitaitau“, kurioje darbuojasi Leonas. Trimito partijas albume įrašė Aurimas Rimeikis.

Koncerte – daugybė kviestinių atlikėjų

„Silence Night“ metu ant scenos drauge su kompiuteriu, klavišais bei efektais apsiginklavusiu Leonu lips jau minėtas senegalietis Xuman. Taip pat – nuolatinis Leono palydovas bosistas Domas Aleksa, trimitininkas Mindaugas Vadoklis, trombonininkas ir klavišininkas Darius Žičkus, gitaristas Eduardas Armonas.

Į vakaro programą „tilps“ ir dar trys atlikėjai. Tai – „Silence“ šeimos nariai Few Nolder ir Vidis bei iš Londono atvykstantis neseniai su Leon Somov ir Jazzu šiame mieste grojęs lietuvis didžėjus ir prodiuseris Neri Jass.

Leon Somov albumo naktis „Silence Night“ – šeštadienį Vilniaus klube „Gravity“. Kauniečiai ir klaipėdiečiai dar gali spėti į savotiškas „No Batteries No Toys“ pristatymo repeticijas. Pirmoji ketvirtadienį vyks Kauno Laisvės alėjoje esančiame „Coffee Inn“, penktadienį Leonas drauge su keletu muzikantų vyks į Klaipėdos klubą „Dr. Who“.

Specialiai DELFI skaitytojams - išankstinė Leon Somov albumo perklausa:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją