Tie, kurie dar nespėjo iššauti šampano už L. Somovą, kuriam šią savaitę per petį paplojo pati MTV, galės tai atlikti klube „Dr.Who“. Savo solinį albumą pristatantis elektroninės muzikos atlikėjas ir prodiuseris į pajūrį atvyksta ne vienas. Leonui talkins žvaigždė iš Senegalo – vokalistas Xuman bei klavišinių ir trombono virtuozas Darius Žičkus.

Vakarėlių ciklo „Dr. Who Gyvai“ gerbėjų laukia unikali proga pirmiesiems praskleisti daugelio projektų dalyvio L. Somov solinės kūrybos uždangą. Svečias žadėjo, kad koncertas nešykštės šokiams tinkamų vibracijų – vokaliniais prieskoniais paskaninta muzika balansuos tarp dub techno ir hip-hopo. „Renginyje stengsiuosi palaikyti gerą tempą. Laukia geras ir spalvingas savo muzikos palete vakarėlis“, – kalbėjo L. Somov.

Šeštadienį apsukų klube niekas nesiruošia lėtinti. Praėjusį savaitgalį su dizainere Aina Zinčiukaite startavusį stilingų vakarėlių ciklą „Dr. Who Fashion“ pratęs galinga invazija iš sostinės. Priekinėse „fronto“ linijose – kompanija „.komitetas.“ bei Vilnių sudrebinusios „Mados nakties“ organizatorius Tomas Grizas. Šie novatoriškų idėjų vėliavnešiai, kaip ir klubas „Dr. Who“, yra užsimoję į vieną visumą sujungti madą, muziką ir meną.

Klaipėdietiškosios mados nakties šou komponuos dvi kviestinės viešnios – šiuo metu „Beža galerijai“ kurianti dizainerė Inga Leliugaitė, kurios kolekcijos ištraukas buvo galima išvysti sostinėje vykusios „Mados nakties“ metu, bei jauna dizainerė Morta Urbietytė. Pastaroji taip pat mielai imasi stilistės darbo rengiant fotosesijas.

„Dr. Who“ sceną „okupuosiantys“ kirpėjai ir stilistai iš „Yury Academy“ demonstruos savo meistriškumą šukuodami modelius bei gražindami vakarėlio svečius. „Tikimės, kad „Dr. Who Fashion“ vakarėlį papuoš ne tik profesionalų virtuoziškumas bei kolekcija, kuri bus pristatyta, bet ir stilinga publika. Vakarinės suknelės, aukštakulniai, elegantiški kostiumai, kaklaraiščiai ir varlytės – bus proga sužibėti“, – kalbėjo „Dr. Who Fashion“ organizatoriai.

Stiliaus fiestą, kaip ir pridera, pagardins rinktinė šokių muzika su klubo „Dr. Who“ rezidentu DJ Driule XL bei glamūriškąja viešnia iš sostinės DJ Gerda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją