Penktadieninis teminis pasirodymas gerbėjus jau dabar intriguoja paslaptingumu ir intymumu. „Kiekvienas turime mielų daikčiukų, kuriuos kaupiame piniginėje, nešiojamės su savimi ar rikiuojame ant darbo stalo. Jie nebūtinai turi paskirtį, bet jų turime visi. Aš juos vadinu fetišais“, - pasakojo atlikėja.

Tarp įtemptų repeticijų, dainininkė randa laiko pati kurti koncerto scenografiją – koncerto metu atlikėja suksis savo pačios fetišais papuoštoje scenoje. „Tai bus daiktai, kurie man patinka ir kas man yra gražu, daug nenoriu pasakoti dabar“, - neišsidavė mergina.

migloko paprastai koncertuoja su mažiausiai trijų muzikantų grupe. „Svarbu, kad tik visi grojantys kartu žmonės pajaustų mano muziką taip, kaip jaučiu aš. Man nesvarbu, kiek tų žmonių bus, gali būt ir dešimt, ir visas orkestras“, – migloko džiaugėsi, kad su dabartine grupe susigyveno, ir prasitarė, kad specialiai vienai dainai koncerto metu prie jos prisijungs dar trys muzikantai.

Iki metų galo merginos darbų planuose dar pažymėta kelionė į Ženevą ir debiutinio albumo išleidimas. Į Ženevą - aplankyti brangaus žmogaus, kurį migloko irgi mielai nešiotųsi su savimi piniginėje kaip fetišą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją