Prieš A. Rybako pasirodymą žiūrovus apie valandą laiko šildė Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavęs Sasha Son(g). Atlikęs ryškiausiuosius savo hitus dainininkas scenoje nepamiršo sudainuoti ir keletą savo mylimo atlikėjo Georgeo Michaelo kūrinių.

Su publika bičiuliškai bendravęs Sasha Son(g) scenoje pasirodė drauge su pritariančiąja vokaliste Nora Strolyte bei klavišininku.

Scenoje pasirodęs A. Rybakas sukėlė tikrą emocijų audrą. Daugelis Vilniaus „Siemens“ arenoje susirinkusiųjų – dainininko gerbėjai – paaugliai. Iš pradžių su publika angliškai bendravęs atlikėjas palengva anglų kalbą išmainė į rusų.

A. Rybakas su publika bendravo itin šiltai ir artimai, nuolat išlaikydamas taip svarbų akių kontaktą. Į sceną iš minios merginą pakvietęs atlikėjas sudainavo jai dainą, apdovanojo rožėmis bei keturiais pliušiniais meškiukais.

Atlikęs daugybę kūrinių iš savo naujojo albumo, A. Rybakas žiūrovus džiugino apie pusantros valandos, ir tik pasirodymo pabaigoje užtraukė Europai žinomą „Fairytale“, sukėlęs tikrą susirinkusiųjų emocijų bangą.

Atsisveikinęs su publiką A. Rybakas buvo priverstas vėl grįžti į sceną, mat susirinkusieji itin garsiai pageidavo kartojimo. Dainininkas, atlikęs dar tris dainas, atsisveikino su Vilniaus publika.

A. Rybako koncerto akimirkos – DELFI video:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją