Grupė jau paruošė naują programą, o kūrinys „Nauja pradžia“ greitai pasieks radijo stotis.

Milanno su grupe nusifilmavo naujos dainos vaizdo klipe. Lapkričio mėnesio pradžioje grupė leisis į kelionę po Lietuvą ir pristatys naują koncertinę programą. Joje galima bus išgirsti naujas dainas bei kelis gerai žinomus Milanno kūrinius, kurie suskambės kitaip.

Grupės susikūrimo proga - trumpas interviu su Milanno.

- Apie naują pradžią žmonės paprastai skelbia po skausmingų išgyvenimų, praradimų arba netikėtų gyvenimo įvykių. Kas nutiko tau?

- Tiesiog žengiu tvirtą žingsnį į priekį. Tai lyg nauja pakopa, kitas etapas. Jaučiu, kad augu ir netelpu į savo senus rūbus. Be abejo, kalbu metaforiškai.

Dainos pavadinimas simboliškas, nes tai tikrai naujas etapas su nauju kolektyvu. Tikiu, kad bet kuris žmogus gali tobulėti, keistis, išsikuopti visas nereikalingas mintis ir pažvelgti į ateitį šviesiu žvilgsniu, naujai pažvelgti į savo gyvenimą. Tikiu, kad nugalėjęs savo baimes, žmogus laimi vidinę ramybę. Kad priėjęs pabaigą, atveria naują pradžią...

- Kaip atsirado Milanno ir grupė?

- Visada mąsčiau apie gyvai grojančius muzikantus. O tvirtai nusprendžiau to siekti maždaug prieš metus. Sunkmečiu, kai daugelis mažina savo išlaidas ir bando su nedidelėmis sąnaudomis gauti kuo geresnį rezultatą, aš savo veiklos neapkarpiau, atvirkščiai - papildžiau grupės nariais. Tiesiog nenorėjau atsisakyti savo planų ir didelių norų... Supratau, kad reikia save realizuoti šiandien.

- Papasakok apie dainos „Nauja pradžia“ vaizdo klipą.

- Jame bus trys siužetinės linijos: bundantis ir šurmuliuojantis miestas, vieno, kaip mes vadiname, „žmogeliuko“ kasdienis gyvenimas ir grupės pasirodymas. Kol kas tik tiek papasakosiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją