Naujas rezidentas?

Pernai Kos buvo tarp dažniausiai klubą „Exit“ lankiusių užsienio svečių, artėjantį šeštadienį – antrasis didžėjaus vizitas šiemet. „Atrodo, Kos teks priimti į spalvingą „Exit“ rezidentų komandą“, – sakė pagrindinio šokių muzikos klubo Lietuvoje „Exit“ programos vadovas ir didžėjus Ignas.

Nuo paskutinio savo „atsižymėjimo“ Lietuvoje sausio mėnesį veiklumu garsėjantis Kos neturėjo nė minutės poilsio. Netrukus po vizito „Exit“ prodiuseris užsidarė studijoje ir vieną po kito savo gerbėjams padovanojo net 8 naujus kūrinius. Visi jie buvo papuošti Kos įrašų kompanijos „Familia“ ženklu.

Vasarą didžėjus pasitiko karščiausiuose JAV ir Kanados klubuose kartu su „Exit“ pernai viešėjusia žvaigžde Nic Fanciulli. Grandiozinį turą surengė pristatymų nereikalaujanti kompanija „Global Underground“, kurios naujai leidinių serijai startą davė Nic Fanciulli.

21 pasirodymas per 30 dienų. Tokį šokių maratoną atlaikė didžėjų tandemas, „Žinodami, koks įtemptas laukia grafikas, prieš pirmą grojimą sutarėme – saikingai draugausim su alkoholiu ir jokių afterparčių. Toks buvo planas. Taigi, pirmąją naktį baigėme devintą ryto, tai yra 15 valandą Londono laiku“, – prisimena Kos, nepatingėjęs turo įspūdžius fiksuoti interneto dienoraštyje.

Įkrautas Brazilijos

Į klubą „Exit“ Kos atvyksta pasikrovęs Brazilijos klubų energijos. Mat rugsėjo pradžioje Nic Fanciulli ir Kos tandemas vėl iškėlė klubinę „Global Underground“ vėliavą. Šįkart – pagrindinėse karščiausios Pietų Amerikos šalies šokių aikštelėse.

Grandioziniai turai – ne naujiena į Lietuvą grįžtančiam didžėjui. Prieš metus pusę planetos klubų Kos išmaišė kartu su tamsiąja dueto „Deep Dish“ puse Dubfire. Žvaigždė pakvietė Kos tapti oficialiu apšildančiu didžėjumi, lydinčiu Dubfire koncertinių turų metu.

Kitą pusę pasaulio šokių aikštelių Kos aplankė prieš dvejus metus. Tuomet didžėjus išsiruošė į „One + One“ turą, skirtą bendro Lietuvos publikos numylėtinio James Zabiela ir Nic Fanciulli projekto pristatymui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją