“Reset” siekia tapti pirmuoju klubu Vilniuje, kuriame vyks visiškai atskiri teminiai vakarai: pirmiausia “progressive house”, o taip pat “house” ir “drum’n’bass” vakarėliai. Be užsienio žvaigždžių, čia gros žymiausios Lietuvos didžėjų komandos – “RyRalio”, “Pure”, “Atari” ir “Happyendless” nariai. Klubas veiks ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį.

Nuo 1990 metų šokių muzikos scenoje žinomas Lawleris išgarsėjo grodamas tokiuose žinomuose pasaulio šokių muzikos centruose kaip “Twilo” (Niujorkas), “Cream” (Liverpulis), “Home” (Londonas) ir ypač šokių muzikos vasaros sostine laikomos Ibizos klube “Space”.

Britų žurnalas “The Face” DJ Steve Lawler yra pavadinęs “žymiausio Amerikos DJ Danny Tenaglia analogu Anglijoje”, o kitas prestižinis šokių muzikos leidinys “Jockey Slut” – vienu geriausių didžėjų pasaulyje.

Kartu su DJ Sasha, Johnu Digweedu ir DEEP DISH DJ Steve Lawleris laikomas labiausiai prisidėjusiu prie “progressive house” iškilimo D. Britanijoje. Jis yra žinomas ir kaip prodiuseris – tikrais hitais pasaulio šokių muzikos aikštelėse tapo jo kūriniai “Rise In” ir “Andante” bei plokštelė “Lights Out”, kurios tęsinys turi pasirodyti šią vasarą.

Pasak klubo rinkodaros vadovės Agnės Kazakauskaitės, “Reset” savo interjeru, įranga bei renginiais kvies šokių muzikos mėgėjus “persikrauti”, pamiršti susidarytus stereotipus apie klubinę kultūrą. Pasak “Reset” įkūrėjų, Europos šalių pavyzdžiai rodo, kad progresyviems priskiriami klubai labai retai būna senamiesčiuose ar miesto verslo dalyje. “Reset” kūrėjai įsitikinę, kad jų klubui aplinka taps dar vienas privalumas.

Pirmajame “Reset” aukšte įsikurs kompiuterinių pramogų klubas su trejomis – žaidimų (“Gaming”), interneto (“Web”) ir aukštesnės klasės (“VIP”) salėmis, o žemutiniame aukšte veiks 600 žmonių talpinantis naktinis klubas su atskiromis teminėmis erdvėmis. Klube įrengtos “Tannoy” V kartos 400w kolonėlės ir 600w bosinio garso garsiakalbiai, moderniausia ventiliacijos sistema bei specialiai suprojektuotas apšvietimas.

Klubo interjerą kūrė studijos “Velkam” dizaineris Vadimas Bašinovas. Po vasaros sezono “Reset” erdvėje planuoja atidaryti ir šiuolaikišką “lounge” barą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją