„Skylė“ koncerte, kurį papuošė styginių kvartetas, savo klausytojams ir gerbėjams pateikė ne vieną naujieną. Susirinkusieji turėjo galimybę išgirsti pačius naujausius grupės kūrinius partizaninių laisvės kovų tema - „Stelmužė“ ir „Klajūnė“.

Grupė yra išleidusi šių kūrinių demo versijas ir pakvietė kitus, norinčius prisidėti prie šios tematikos kūrybos, tiesiog kreiptis į juos.

Dar viena naujiena – grupės dvigubas kompaktinis diskas „Sapnų trofėjai“, į kurį sudėjo iš visos savo kūrybos atrinktas dainas. Nors Lietuvos jis dar nepasiekė, tačiau visai neilgai trukus klausytojai galės jame rasti tiek pamėgtas ankstyvąsias dainas, kurios dabar prieinamos tik magnetinėse kasetėse, tiek niekur neįtrauktus, tiek gerai visiems žinomus kūrinius. Tokius, kaip „Kazokai“, „Ernestas” ir „Dvyniai“.

Kai kurie jų sulaukė naujos aranžuotės ir perdainavimo. Čia įtrauktas ir „Meilės duetas“ iš roko operos „Jūratė ir Kastytis”, įrašytas koncerto su styginių orkestru metu.

A. Smilgevičiūtė su grupe „Skylė“ pristatė ir naująjį DVD iš pirmojo jų koncerto Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Įspūdžiai iš koncerto:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją