"Pogo" – tai naujas roko muzikos baras Vilniuje, kiekvieną savaitę žadantis džiuginti skirtingomis programomis, kuriose indie–hard–punk–roko vakarai bei išskirtinis meniu.

Jau rugsėjo 25 d. 21 val. naujo roko baro Vilniuje atidarymas. Baro atidarymo koncerte šėlsime kartu su "Moondust" ir "AC/DC Project".

"Moondust" – tai penkių Vilnaus muzikantų grupė savo atliekamą muziką apibūdinantys, kaip alternative/rock/post grunge mišinį. Šiais metais "Moondust" sugrojo ne vieną dešimtį koncertų tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje, tačiau pastaruoju metu scenoje pasirodanti kiek rečiau, dėl įrašinėjamo debiutinio albumo.

Kito muzikinio projekto daugeliui pristatinėti jau nebereikia, tai – "AC/DC Project", suvienijęs profesionaliausius Lietuvos roko muzikantus ir atliekantis legendinės australų grupės "AC/DC" kūrinius, skaičiuoja jau 12 gyvavimo metus ir sėkimingai koncertuoja tiek Lietuvoje, tiek ir Europoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją