Vyrus apdovanojo ypatingai

Dainininkės gerbėjus vakaro pradžioje savo šarmingomis dainomis išjudinti bandė pusvalandžio pasirodymą surengusi grupė „Saulės kliošas“. Lietuvaičiai savo darbą atliko ir „apšildytą“ sceną po trumpos pertraukos užleido Anastaciai ir jos komandai.

Nepaisant to, kad daugeliui koncerto klausytojų dainininkė įsimins kaip tikra pleputė, daugybę kartų ištartas „ačiū“ arba „zepelinai“ paglostė ne vieno atėjusiojo ausis, o galbūt net ir širdį. Po kiekvienos dainos gana ilgai juokaudama ir šnekučiuodamasi su publika, Anastacia scenografiškai santūrų koncertą pavertė nuoširdžiu ir audringu pasirodymu.

40-metė amerikiečių dainininkė susirinkusius „uždegė“ ne tik savo atliekama muzika. Ne mažiau publiką, ypač vyriškąją auditorijos dalį, žavėjo atlikėjos meistriškai gundančiai judinami klubai.

Koncertui įpusėjus scenoje kartu su Anastacia klubais lingavo vienas jos iš pirmųjų eilių pasikviestų gerbėjų. Netrukus prie jų prisijungė dar vienas šmaikštus lietuvaitis, pasisiūlęs pabučiuoti dainininkę. Muilo operą menantis improvizuotas meilės trikampis scenoje baigėsi draugiškais vaikinų bučiniais į rausvus dainininkės žandus.

DELFI.TV žiūrovo užfiksuotos koncerto akimirkos

Anastaciai dovanų – gervelių vėrinys

Tarp beveik 5 tūkst. žiūrovų galima buvo išvysti ir nemažai Lietuvos šou verslo, politikos ir visuomenės atstovų. Viena jų – krūties vėžio prevencija besirūpinančios organizacijos „Nedelsk“ įkūrėja Agnė Zuokienė su neseniai šią klastingą ligą įveikusia dainininke susitiko prieš koncertą ir padovanojo atlikėjai vėrinį iš rožinių gervelių.

Pasak japonų legendos, 1000 išlankstytų gervelių išgelbsti žmogui gyvybę, todėl ponia Agnė dainininkei palinkėjo sveikatos, tačiau jeigu vis dėlto liga atsinaujintų, A. Zuokienė pažadėjo Anastaciai išlankstyti ir padovanoti tas vilties neprarasti skatinančias gerveles.

„Ant mūsų organizacijos plakato ji parašė, kad tai yra baisi liga, apie kurią sunku kalbėti, tačiau Anastacia paragino neužsisklęsti savyje. Iš jos žodžių buvo galima suprasti, kad ši tema jai labai skaudi“, - įspūdžiais iš susitikimo dalijosi A. Zuokienė.

Humoro jausmo nestokojančiai atlikėjai gerbėjai padovanojo kur kas smagesnių dovanų: tarp galybės žaislų ir mielų smulkmenų į sceną atskriejo marškinėliai su krepšinio šalies simbolika ir užrašu „Lietuva“. Ilgai nesispyriojusi dainininkė jais pasipuošė tiesiog scenoje.

Publika dėkojo atsistojusi

Koncerto metu Anastaciai talkino 27 asmenų komanda, kuri rūpinosi, kad septynios tonos aparatūros scenoje veiktų be priekaištų ir dainininkės pasirodymas vyktų sklandžiai.

Po beveik dvi valandas trukusio koncerto atlikėja palinkėjo labos nakties ir atsisveikino su gerbėjais, tačiau lietuvaičiai dainininkės paleisti neskubėjo ir audringai plodami išsikvietė bisui. Trečią kartą pakeitusi savo sceninius drabužius Anastacia pasirodė vilkėdama seksualius apdarus ir ekstravagantišką, plunksnomis puoštą cilindrą bei padovanojo energingą didžiausių savo hitų miksą.

Koncerto pabaigoje publika kone kraustėsi iš proto ir dėkojo amerikiečių dievaitei plodama atsistojusi.

Rytoj dainininkė išskrenda tęsti savo koncertinio turo į Kijevą.

Anastacia Lynn Newkirk – amerikiečių rock/pop dainininkė, debiutavo 2000 metais išleisdama debiutinį albumą „Not That Kind“, netikėtai susilaukusį milžiniškos sėkmės ir parduotą didesniu nei dviejų milijonų kopijų tiražu. 2009 m. Anastacia pelnė „World Artist Award“ (geriausios atlikėjos) apdovanojimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)