Kiekvienas iš trijų „Disco Techno Laser Guns“ veikėjų specialiai šeštadieniui užkurtų lazerių šviesoje nušvis skirtingai. Štai Mantas T., reziduojantis Kelno mieste ir į Lietuvą užsukantis ne taip ir dažnai, neabejotinai atsigabens daug skirtingos, šviežios ir tikrai labai stiprios muzikos, neapribotos geografinėmis bei stilistinėmis sienomis. Neseniai tarptautiniame festivalyje „CO/POP“ setą sugrojęs lietuvaitis žada savo indėlį į vakarėlį paversti tikru mash-up pasirodymu.

Iš „Partyzanų“ komandos įkūrėjo diskotekos vairalazdę iškart po vidurnakčio perims į kūrybos liūną vis giliau klimpstantis disco kaubojus Martin Virgin. Šią vasarą vengrų kompanijoje „Add2Basket“ pasirodė jo mini albumas. Rugsėjo 21-ąją pasirodys ir pirmasis albumo singlas, kurį Martin Virgin įrašė drauge su „South eXpress“.

Šiuo metu Martynas intensyviai repetuoja gyvą pasirodymą su šia grupe, mat jau rugsėjo pabaigoje įvyks pirmasis devynių žmonių bei krūvos instrumentų koncertas. Be abejo, ne vieną savo kūrybos disco „šmotą“ Martin Virgin ir pagros šeštadienio naktį.

Po disco sesijos ateis laikas techno pratyboms. Jas ves nusipelnęs treneris, Manto T. kolega komandoje „Partyzanai“, Nostra. Kiekvienas, nors kartą dalyvavęs jo vedamoje diskotekoje, žino, kad į tuščią vietą šokių aikštelėje paprastai pretenduoja bent keli norintys.

Vaizdine „Disco Techno Laser Guns“ puse šįkart rūpinsis senokai „Woo“ diskotekose beregėta komanda „Vodka Jugend“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją