"Sukūręs muziką šiai dainai be jokių abejonių paraginau Giedrę parašyti žodžius. Visiems sakiau ir sakysiu, kad Giedrė geriausiai rašo. Be to, "Programos" žodžiai puikiai atspindi ir mano albumo tematiką", - sakė Linas.

Paklausta, kas įkvėpė parašyti "Programą", Giedrė sakė: "Jeigu galvotume, kad visi kūdikiai gražūs, švelnūs, mieli, geri, tobuli (taip turbūt ir yra), tai kodėl suaugę būname liūdni, pikti, kvaili, šiurkštūs, buki ir dar kokie? Kiekvieną minutę, sekundę, akimirką į mus "dedama" kažkokia informacija, esame tarsi programuojami aplinkos visą gyvenimą, ir nesakau, kad tai yra blogai, tačiau geriau būtų, kad gautume tik gerą informaciją, arba turėtume kiekvienas savyje gerą antivirusinę programą, kurios negalėtų nulaužti nei vienas bulvarinės spaudos, lengvų pinigų ar stilingos tuštybės "hakeris". Tiesa, antivirusinė programa sąlyginai brangi - knygos, noras ką nors žinoti, žinojimas ko nori, muzika, menas apskritai, draugai, žiema ir vasara, mokėjimas gerbti ir savigarba."

“Programa” yra ne pirmas bendros kūrybos vaisius. "Pieno lazerių" daina "Aš tavo kūnas" ir "Empti" kūrybos perlas "Pabandyk" puikiai atspindi Giedrės Kilčiauskienės ir Lino Adomaičio muzikinį bei kūrybinį bendradarbiavimą.

L. Adomaitis siūlo pirmiesiems išgirsti ir įvertinti originaliąją dainos "Programa" versiją ir specialiai DELFI skaitytojams pristatomą sukurtą jos varijaciją.

Originali dainos "Programa" versija

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją