Ketveriukė gyvos muzikos klube „Tamsta“ pasirodys ne be progos – „Little Dragon“ čia pristatys paskutinę vasaros dieną išleistą antrąjį savo albumą „Machine Dreams“, rašoma klubo pranešime spaudai.

„Abu kartus, kai „Little Dragon“ koncertavo „Tamstoje“, klube karaliavo puikiausia nuotaika. Vilniečiai svečius iš Švedijos sutiko griausmingomis ovacijomis. Tikimės, kad trečias kartas bus dar griausmingesnis. Juolab, kad „Little Dragon“ po trumpos tylos sugrįžta su šviežiu, nuostabiai electro pop ritmais pulsuojančiu darbu“, - apie būsimą koncertą kalbėjo „Tamstos“ komanda.

Po pirmojo albumo „Little Dragon“ pristatomojo turo, kurio metu lankėsi ir „Tamstoje“, švedų ketveriukė ypač išpopuliarėjo Jungtinėse Amerikos Valstijose. 

Pirmąjį „Little dragon“ darbą pardavimais lenkė tik garsieji „Radiohead“, o hitu tapęs „Twice“ susilaukė tokių muzikos garsenybių kaip David Sitek, „TV On The Radio“, Dj Shadow dėmesio. „Twice“ taip pat buvo naudojamas kaip populiaraus amerikiečių serialo „Grey‘s Anatomy“ garso takelis. 

Tuo tarpu naująjį albumą „Dream Machine“ vokalistė Yukimi Nagano, būgnininkas Erik Bodin, bosistas Fredrik Kallgren Wallin ir klavišininkas Hakan Wirenstrand įrašė gimtajame Gioteburge. Šis buvusių klasės draugų darbas smarkiai skiriasi nuo pirmojo, tačiau ir jame „Little Dragon“ skambesio neįmanoma sumaišyti su niekuo kitu. 

„Žmonės panašėja į mašinas. Tačiau tos mašinos taip pat jaučia, todėl norime, kad naujasis mūsų albumas ir jo kūriniai atsispindėtų tuos jausmus“, - taip apie naująjį albumą „Machine Dreams“ kalba pati Yukimi Nagano.

Nežemišką šilumą skleidžiantis Yukimi balsas, vikrūs Eriko būgnų ritmai, neaprėpiami Hakano klavišinių instrumentų vojažai ir stiprios Frederiko boso linijos – visa tai išgirsite tik „Little Dragon“ koncerte ir tik rugsėjo 12-ąją klube „Tamsta“. 

Koncerto pradžia – 21 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją