Gyvai “Ground Zero” pagrindinėje scenoje koncertuosiantis "Nôze" duetas žinomas dėl išskirtinių ir originalių pasirodymų bei į įprastos elektronikos rėmus netelpančios muzikos.

"Nôze" - tai du draugai, du tvarkos drumstėjai, kupini gyvybės, džiaugsmo ir laimės, savo pasirodymų metu dėvintys skrybėles ir nusirenginėjantys drabužius.

Grupė, kurią sudaro Nicolas Sfintescu, žinomas kaip DJ Freak, ir Ezechiel Pailhes, vos pasirodžiusi 2005 metų “Sonar” festivalyje užsitarnavo tūkstančių žmonių ir griežčiausių muzikos kritikų palaikymą.

„Jei Tomas Waits išeitų pašėlti su čigonais ir pasinertų į hauso muzikos ritmus, tada įrašytų albumą apie naujus draugus ir patyrimus gautųsi kažkas panašaus į tai, ką išleido "Nôze"", - vertindamas paskutinįjį grupės darbą, albumą „Songs on the rocks“ žurnale DJ Mag rašė didžėjų kompanijos „Happyendless“ narys Benas Sakalauskas.

Hito „Remember Love“ kūrėjai bendradarbiauja su kompanijomis „Get Physical“ ir Circus Company“, kurią 2003-aisiais įkūrė pats Nicolas.

"Nôze" draugų, besižavinčių jų kuriama muzika, sąraše - Luciano, Akufen, Ricardo Villalobos, Thomas Brinkmann, Ark, Krikor, Cosmo Vitelli, John Tejada, Hot Chip, abd, Herbert ir kt.

Į Lietuvą "Nôze" atsiveš visą autobusą įvairiausios technikos, kuri tapo neatsiejama jų pasirodymų dalimi. Elektronikai groja tikrais instrumentais, tokiais kaip "Korg Ms20" ir skaitmenine legenda "Korg M1". Naudodami kompiuterius, didžiulius miksavimo pultus bei savus balsus, jie ant scenos kuria unikalų pasirodymą.

"Nôze" – festivalio „Ground Zero“ traukos centras. Tačiau kartu su prancūzų elektronikos duetu rugsėjo 25 d. pasirodys dar beveik dvidešimt muzikos ir meno kūrėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją