Tačiau, nepaisant nuogos krūtinės ir madingų „Balmain“ drabužių, Jesusas atrodo šiek tiek pasimetęs, o jo personažas neįtikinamas:

Visgi Jesuso šokio judesiai atrodo niekis lyginant su Paulo Oakenfoldo, muzikos prodiuserio ir trance muzikos didžėjaus, kuris taip pat pasirodo klipe.

P. Oakenfoldas, kuris atnaujino perdarė dainą „Celebration“, atrodo tarsi girtas dėdė vestuvėse.

Laimei, viską išgelbsti Madonna. Keturių vaikų motina klipe pasirodo su figūrą išryškinančia blizgančia trumpa suknele, papuošta didžiuliu kaspinu ant kaklo bei ilgais, suvarstomais ilgaauliais.

Ji atlieka kelis įspūdingus triukus, iškelia dešinę koją sau virš peties ir pagriebia ją dešiniąja ranka.
51 m. dainininkė dar pasispardo, pademonstruodama savo ištreniruotą kūną, o galiausiai parodo kelis profesionalius šokio judesius.

Vienas bulvarinis leidinys pranešė, kad dainos vaizdo klipe taip pat pasirodys Madonos dukra, 12 m. Lourdes. „Celebration“ yra pirmoji daina naujajame Madonnos to paties pavadinimo albume, į kurį įtraukti geriausiai jos hitai bei kelios naujos dainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją