Neturi laiko miegui

„Šeštadienį baigsime naktų, skirtų karščiausiems klubų kurortams, seriją. Susipažinus su Ibizos karaliene Sarah Main, Majamio ambasadoriumi Cedric Gervais, prisirpo laikas Dubajui. Per kelerius paskutinius metus šis miestas tapo vienu ryškiausių pasaulio klubų taškų. Už prabanga tviskančios Dubajaus klubų scenos vairo stovi pagrindinis mūsų savaitgalio svečias Dion Mavath“, - sakė „Exit“ vasaros rezidencijos programos vadovas ir didžėjus Ignas.

Su Dion Mavath vardu yra siejamas visos Dubajaus klubų kultūros suklestėjimas. Būsimas „Exit“ vasaros rezidencijos svečias yra trijų pagrindinių Dubajaus klubų savininkas. Sausakimšose šokių aikštelėse Dion Mavath kartu su žymiausiais pasaulio didžėjais pats ir groja tris naktis per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir penktadieniais.

Savaitgalius didžėjus paprastai skiria pažintinėms kelionėms. Šeštadieniais atlikėjas sėda į lėktuvą ir skrenda į dar nespėtus aplankyti pasaulio miestus, kuriuose neatsisako ir pagroti.

Kaip Dion Mavath spėja rūpintis trijų klubų priežiūra, groti, leisti kūrinius studijoje ir rasti laiko kelionėms? „Mano darbotvarkė suplanuota sekundžių tikslumu, be to, per parą man užtenka keturių valandų poilsio“, - sako kelionei į Lietuvą besiruošiantis atlikėjas.

Dubajus garsėja kaip miestas, kuriame lankosi ir gyvena turtingiausi pasaulio žmonės. Todėl nenuostabu, kad tarp klubų miesto linksmybėms vadovaujančio Dion Mavath bičiulių – pasaulio elito grietinėlė. Tarp žymiausių atlikėjo draugų – turtingiausias Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius. Milijardieriaus sūnus suka plokšteles viename iš Dion Mavath valdomų Dubajaus klubų.

Priekyje – trys savaitgaliai

Išlydėjusi veiklųjį Dubajaus klubų ambasadorių, „Exit“ vasaros rezidencija ims ruoštis antrajam Egidijaus Dragūno ir SEL koncertui šią vasarą. Skandalingieji Lietuvos scenos ir bulvarinių puslapių herojai šokių aikštelės aistras kurstys rugpjūčio 7 dieną.

Rugpjūčio 14 dieną šokių aikštelė sulauks D. Britanijos didžėjaus, kurį galima drąsiai krikštyti „Exit“ rezidentu. Į Palangą sugrįš klubo šalto oro patrankų fanas nr. 1 Matt Thomas – „King Unique“ skambesio vėliavnešys.

„Exit“ vasaros rezidencija su Palanga atsisveikins rugpjūčio 22 dieną. Griausmingas sezono uždarymo vakaras patikėtas šokių aikštelių sprogdintojui ir talentingam prodiuseriui Kris Menace iš Vokietijos.