Nors muzikos namuose buvo tvanku ir atlikėjo kūnu žliaugė prakaitas, vakaro žvaigždė, norėdamas kuo geriau įkūnyti savo dievaitį G. Michaelą ir perteikti jo stilių, dainuodamas scenoje vilkėjo juodą odinę striukę ir tamsius akinius.

„Dimos gerbėjų rankose buvo 1000 kvietimų. Kiekvienas – dviems asmenims. Kiek matau, dabar klube yra apie 700-ai žmonių. Galiu pasakyti, kad kai susirenka tiek daug lankytojų, barmenai vos spėja suktis“ – portalui DELFI kalbėjo Sashos Son(g) vadybininkas Martynas Tyla.

Vyras neslėpė, kad toks lankytojų antplūdis sukėlė sumaišties: ne visi galėjo atsigaivinti gėrimais ar prasibrauti iki scenos, o vėliau – įkvėpti tyro oro lauke. Nepaisant visų aplinkybių, lankytojai nė negalvojo skirstytis. Dimos atliktos G. Michaelo dainos „Freedom“, „Amazing“, „Fastlove“, „Jesus To a Child“ ir daug kitų, susirinkusiesiems sukėlė euforiją. Daugelis dainavo drauge su atlikėju, palaikė jį plojimais ir šūksniais.

Pasigėrėti kolegos koncertu atėjo ir keletas pramogų pasaulio atsovų: Vaidas Baumila, Tautrimas Rupulevičius-Onsa, dainininkės Elenos Puidokaitės-Atlantos mylimasis Donatas Kisielius, Raimonda Karalienė, Tadas Lukoševičius iš grupės „N.E.O.“, Viktoras Diawara, diskžokėjas Lauris Lee iš „RyRalio“ ir kiti.

Tiesa, prieš koncertą netruko ir kuriozų. Pro muzikos namus „House of music“ ėjo būrys garbaus amžiaus užsieniečių. Senukus masino lauke besidriekianti milžiniška eilė. Keli užsieniečiai priėjo prie reklaminio stendo, kuriame puikavosi garsenybės atvaizdas, ir, matyt, pamanė, kad į Vilnių koncertuoti atvyko pats G. Michaelas. Vis dėlto vėliau jie išsiaiškino, kad muzikos namuose vyksta koverių vakaras ir užsukti vidun nepanoro.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją