Šį šeštadienį „Dr.Who Terasoje“ įvyksiantis koncertas, kurio metu bus atliekami žinomiausi Bobo Marley kūriniai, savo koncepcija ir muzikos stiliumi prasilenks su bet kokiu iki šiol čia vykusių pasirodymu, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

„Prieš porą savaičių pas mus po atviru dangumi savo programą gyvai atliko Alina Orlova. Atmosfera ir nuotaika buvo neeilinė, žmonės mėgavosi muzika tiesiog susėdę ant žemės ir stebėdami besileidžiančią saulę, - geras akimirkas prisiminė „Dr.Who“ atstovai, - Labai tikimės, jog ir regio legendos Bobo Marley dainos atneš daug pozityvių emocijų ir dar daugiau saulės.“

Teisinga atmosfera turėtų lietis per kraštus, nes muzikiniame projekte „Bob Marley Tribute“ dainuojančiam vokalistui iš Afrikos Plazi Halaoui ant scenos talkins net 4 nariai: saksofonistas ir klavišininkas Remigijus Rančys, gitaristas Paulius Volkovas, bosinės gitaros virtuozas Domas Žostautas bei būgnininkas Andrius Kai.

Šio kolektyvo įkūrėjas - afrobeat ir regio stilių muzikos dainų autorius ir aranžuotojas Plazi kilęs iš Togo (vakarų Afrika). Nuo vaikystės jį supo muzika ir Bobo Marley dainos buvo didelė to dalis. Atvykęs į Lietuvą dainininkas nusprendė išpildyti senai brandintą idėją suburti „Bob Marley Tribute“ projektą ir sukvietęs gabius Lietuvos muzikantus sėkmingai koncertuoja iki šiol.

Programos pradžia: 21 val. Renginio vieta: Dr.Who Terasa, K-Centro 21-as aukštas (šalia „Klaipėdos“ viešbučio), Naujojo Sodo g. 1, Klaipėda

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją