Atmosfera Lietuvoje – fenomenali

„Pirmieji du „Second Sun“ klubiniai koncertai pranoko visus mūsų lūkesčius, o duetas spėjo užkariauti „Exit“ lankytojų, ypač – merginų, širdis. Kaip jau tapo įprasta, specialiai šiam gyvam pasirodymui įrengsime erdvesnę sceną“, - pranešime spaudai sakė pagrindinio šokių muzikos klubo Lietuvoje „Exit“ atstovai.

Palangoje „Second Sun“ debiutavo prieš metus, „Exit“ rezidento Igno prikalbinti surengti spontaninį pasirodymą. Liudininkų teigimu, netikėtas pašėlusių JAV žvaigždžių vizitas tapo įsimintiniausia „Exit“ rezidencijos naktimi Palangoje praėjusią vasarą.

„Grojom be jokio pasiruošimo, reklamos, skrajučių... Tiesiog užlipom ant scenos ir ėmėmės darbo. Buvo nepaprastai įdomu be jokio išankstinio mūsų pristatymo pamatyti publikos reakciją. Atmosfera buvo fenomenali! Toks buvo mūsų debiutas Lietuvoje“, - pasakoja „Second Sun“ vokalistas Antoine.

Į koncertus – šarvuotais limuzinais

JAV žvaigždės neslepia, kad Lietuvą po praėjusio vizito įrašė tarp mylimiausių šalių. „Second Sun“ taip pat vertina Pietų Amerikos šalių, ypač – Kolumbijos ir Argentinos, publiką.

Kolumbijoje duetas savo populiarumu baigia pralenkti televizijos muilo operų žvaigždes. Įsiaudrinusios „Second Sun“ gerbėjos kaskart taikosi nuplėšti muzikantų drabužius, todėl atlikėjai į koncertus priversti vykti šarvuotais limuzinais.

„Pietų Amerikos šokių muzikos festivalių publika yra nepaprastai karšta. Nėra nieko nuostabesnio už tūkstantinę minią, kuri yra pasiruošusi išspausti paskutinį prakaito lašą pagal tavo atliekamą muziką“, - pasakoja Antoine.

Pirmas blynas – prisvilęs

Didžiausiose pasaulio arenose grojantys muzikantai su siaubu prisimena pirmuosius gyvus koncertus. „Mūsų pats pirmas gyvas šou Berlyne buvo siaubingas. Scenoje niekas neveikė... Prieš mus – 5 tūkstančiai susirinkusiųjų, už mūsų – rankas sukryžiavęs Paul Van Dyk, pagrindinė nakties žvaigždė. Grįžus namo norėjosi verkti“, - prisimena Antoine.

Su kartėliu nurijęs pirmąjį prisvilusį koncertinį blyną, duetas nenuleido rankų. Šiandien įprasta muzikantų auditorija – didžiausių JAV, Pietų Amerikos ir Europos šokių muzikos festivalių publika.

Energija įkrauti atlikėjai išskėstomis rankomis sutinkami JAV „Ultra Music Festival“, „Nocturnal Wonderland“, Pietų Amerikos „Summer Dance Festival“, „South American Music Cenference“, Europos „Global Gathering“, „Gatecrasher Summer Soundsystem“ ir „Planet Love“ festivaliuose.

„Šokių muzikos pasaulį norime praturtinti ta milžiniška energija, kuria pasižymi garsiausių pasaulio rokerių kuriami šou“, - sako Antoine. „Second Sun“ šokdina ne tik savo kūriniais, bet ir kultinių pasaulio muzikantų koveriais. Tarp jų – šokių aikštelėms pritaikyti U2, „Depeche Mode“, „Queen“ ir AC/DC hitai.

Praėjusio „Second Sun“ pasirodymo akimirkos ir interviu:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją