Antroje vietoje – dainininkė Celine Dion. Prieš 10 metų su 55,5 mln. dolerių metiniu uždarbiu ji pateko į 100 turtingiausių pasaulio muzikantų sąrašą. Šiais metais ji uždirbo 100 mln. dolerių, t. y. mažiau, nei pernai – tada gavo 237 mln. dolerių, pasirodžius jos populiariausių dainų rinkiniui „My Love: Essential Collection”.

Trečioje vietoje – dainininkė Beyonce su 87 mln. dolerių uždarbiu. Pernai ji išleido dvigubą albumą ir nusifilmavo dviejuose filmuose. Ji taip pat išplėtė drabužių, juvelyrinių dirbinių ir aksesuarų kolekcijos asortimentą.

Pirmame sąrašo dešimtuke taip pat figūruoja muzikantai Bruce`as Springsteenas, Kenny Chesney, kantri roko grupė „Rascal Flatts“, britų grupė „Coldplay“, grupės AC/DC ir „Eagles“, taip pat kantri dainininkas Toby Keithas.

Sąrašas sudarytas remiantis pajamomis už parduotus albumus ir gastroles nuo 2008 m. birželio iki 2009 m. birželio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją