John Travolta - neabejotinai vienas žymiausių pasaulio Jonų. Jį žino visi ir myli visi kino žiūrovai - tiek melodramų gerbėjai, tiek veiksmo filmų šalininkai. Nėra abejingų ir Travoltos balsui - iki šiol visos merginos mokėtų atsakyti jam į serenadą iš septintojo dešimtmečio kultinio filmo „Grease“. Efektingam vaikinui antradienio, birželio 23-osios vakarą „Woo“ bus suteikiama efektinga pagarba - ne tik muzikinė, bet ir vaizdinė, mat klubo sienas puoš rinktinės iškarpos iš Johno Travoltos filmų ir ne tik jų.

Metas pakalbėti ir apie svarbiausią vakarėlio „Jonas Travolta“ pusę - muziką. Už ją atsakingi antradienį klube bus net trys svarbūs muzikos pasaulio Jonai. Pirmasis jų ką tik atšventė ir savo gimtadienį, tad jam antroji birželio pusė - tai ištisas renginių ir sveikinimų maratonas. Jis - tai Jonas Antanėlis arba D'Jonee, laisvalaikiu priklausantis legendiniam kolektyvui „Discomafia“ ir savo krepšyje slepiantis ne vieno stiliaus perliukus.

Antrasis Jonas - tai Janas iš jau senokai nutilusios, tačiau daugelio melomanų iki šių dienų geru žodžiu minimos už savo muzikinę kryptį radijo stoties „Ultra Vires“. Janas žada specialią anų laikų diskoteką iš… kasečių!

Johnui Travoltai dedikuotame vakare du Jonai - tikrai ne pabaiga. Trečiuoju vienam vakarui taps šiuo metu sostinėje viešintis svečias iš Londono J Santil, laviruojantis disco labirintuose.

Antradienį, kovo 23-ąją, visi varduvininkai sulauks ne tik muzikinių sveikinimų bangos, bet ir dar kai ko, padėsiančio suprasti, kad būti Jonu ar Janina - apsimoka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją