Drum`n` bass erdvei bus skirtas atskiras bunkeris. „Juodojoje tvirtovėje“ skambės latvio Exact, vakarėlių serijos „Invasion“ bei „Therapy Sessions“ organizatoriaus, kurio dėka Latvija išgirdo tokius vardus kaip Technical Itch, Limewax, Dylan, Current Value ir kt. vardus, laužyti ritmai. Prie jo prisijungs vilniečiai Rhodopsin ir S13 iš „Eternia“, taip pat „Kaunas Urban Beats“ (K.U.B) komandos  atstovas Road`s`killa, klaipėdiečiai Arthur bei Chipaka.

Likusios šešios salės išsidėstys netoli pastarojo esančiame bunkeryje „Juodoji tvirtovė 2“.

Jungle, ragga jungle, breakcore erdvėje už pulto stos vienas pirmųjų jungle didžėjų Lietuvoje - Cr-Edit, sunkesniu skambesiu garsėjantis ST, taip pat Don Pablo, Supergenn ir MC Eazystyle. Čia gyvai pasirodys ir įvairiapusiškas, sunkiai į stilių rėmus įspraudžiamas muzikos kūrėjas IJO.

Dubstep salėje gyvą dub techno setą paskleis latvis Peres One, „Dub Suspects“ įrašų kompanijos įkūrėjas. Gros ir Peres One tėvynainis Sairam, lietuviai Intakz, Simao, Elektrod K. ir Naj.

Electronic ir downtempo mylėtojai išgirs net du gyvus pasirodymus: talentingo ir produktyvaus elektronikos kūrėjo Few Nolder bei pernai albumu „Trapped Behind Glass“ debiutavusio Soul Sonic. Šioje erdvėje skambės ir dueto Tag&Tru, Sat iš „Deep frequency“ garsai.

House, techno erdvė sulauks meksikiečio Gabriel Sordo, vieno iš „Discoteka music“ leidybinės kompanijos galvų, globojančio tokius prodiuserius kaip Claes Rosen, Emjae, Paul Keeley, Jay Lamar ir kt., grojančio didžiausiuose klubuose nuo gimtosios Meksikos iki Kinijos. Taip pat šioje salėje pultu dalysis Stewe Marx ir Broken Djs. 

Australijoje gimęs ir spėjęs išgarsėti Steve Marx, šiuo metu gyvenantis Londone, sėkmingai pasirodo su daugeliu žinomų šokių muzikos scenos veikėjų: Sasha, John Digweed, Rowan Blades, Rui Da Silva ir pan. Broken Djs - viena perspektyviausių Londono diskžokėjų komandų, linksminanti klubinėtojus „Turnmills“, „Fluid“, „Ministry Of Sound“. Su svečiais house, techno erdve dalinsis lietuviai Uncle Roll („Deep frequency“) bei duetas Out To Lunch.

Breakbeat salę bombarduos jaunasis MoodBase, žurnalo „Pravda“ įvardytas kaip „itin perspektyvus breaks kultūros puoselėtojas“, jau spėjęs sukurti remiksą "Sel" kūriniui „Parašyk man laišką iš Paryžiaus“ bei singlą „Bass Element“. Ne ką silpnesnių bombų čia numes gerai žinomi breakbeat scenos vardai - Pakas („K.U.B“) bei 2you kauke („Unsound Method“), taip pat Deneez, Small Town Boy ir Marikas.

Grime, beats, hip – hop erdvė priklausys klaipėdiečių komandos „Street industry“ didžėjams Playa, Remedy ir Fella bei svečiui iš sostinės, „Despotin` Beat Club“ vakarėlių serijos organizatoriui, radijo laidos vedėjui, miesto ritmų propaguotojui - Vaiper.

Net 38 atlikėjų skambesio birželio 27 – ąją sulauksiančiam „Shoreward“ dekoracijas kurs „H2“, vizualizacijomis rūpinsis „Deepsound.lv“ ir „Umfeld“ iš D. Britanijos, taip pat veiks „Klaipėdos alternatyvaus kanalo“ (www.kak.lt) kino teatras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją