Po ketverių metų pertraukos 2008 m. išleistas ketvirtasis albumas „Heavy Rotation“, kaip ir jos įvaizdis, yra visiškai kitoks nei prieš tai buvę albumai. Jis emocionalesnis ir atskleidžiantis kitą dainininkės pusę.

Kaip visada, šio albumo dainose ji laviruoja tarp madingo R`n`B ir jai nesvetimo pop/rock stilių, o ant viršelio puikuojasi pavardės tokių asmenybių kaip Grammy apdovanojimų laimėtojas dainų autorius Rodney Jerkins ir Robbie Williams partneris Guy Chambers. Artistas Def Jam ir talentingas rašytojas–prodiuseris Ne–Yo padėjo įrašant dvi dainas „I Can Feel You“ ir „Never Gonna Love Again“. Prie albumo taip pat prisidėjo prodiuseriai Lester Mendez (dirbantis su Shakira, Nelly Furtado, Dido), JR Rotem (Rihanna, Lil Kim, Leona Lewis) ir The Heavyweights (Missy Elliot, Pussycat Dolls).

Anastacia per šiuos metus išgyveno sunkią ligą, todėl ir savo albumui davė gilią prasmę turintį pavadinimą „stiprus posūkis“, puikiai atspindintį dainininkės gyvenimą, kuris yra gyvybingas, kupinas kaitos ir laimės.

2009 m. Anastacia pelnė „World Artist Award“ (geriausios atlikėjos) apdovanojimą.

Anastacia Lynn Newkirk – amerikiečių rock/pop dainininkė, debiutavo 2000 metais išleisdama debiutinį albumą „Not That Kind“, netikėtai susilaukusį milžiniškos sėkmės ir parduotą didesniu nei dviejų milijonų kopijų tiražu. Anastacia gimė 1968 rugsėjo 17 d. Čikagoje, dainininko Roberto Newkirko ir Brodvėjaus teatro aktorės Dianos Hurley šeimoje.

Kai Anastacia buvo 14-os, išsiskyrus tėvams, su mama persikėlė gyventi į Niujorką ir pradėjo mokytis Professional Children's mokykloje Manhetene, kurios visi mokiniai buvo susiję su viena ar kita šou verslo sritimi. Anastacia bandė kurti poeziją, šokti (šoko repo grupėje „Salt N'Pepa“ bei nusifilmavo dviejuose vaizdo klipuose „Get Up Everybody, Get Up“ ir „Twist and Shout“.

Antrasis dainininkės albumas „Freak of Nature“ išleistas 2001 m., o trečiasis „Anastacia“ – 2004 m., po kurio ji pasitraukė iš šou pasaulio dėl sunkios ligos ir 2008 vėl sėkmingai grįžo su naujausiu savo albumu „Heavy Rotation“.

Dainininkė į Vilniaus „Siemens areną“ žada atvykti rugsėjo 10 d. Bilietai prekyboje pasirodys nuo birželio 19d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją