Rugpjūčio antroje pusėje numatytas jos koncertas Trakų pilyje kartu su vokiečių grupe „De Phazz“.

Jurga tvirtina, kad festivaliuose jai smagiau pasirodyti, nei muzikos konkursuose.

„Festivaliuose susirinkę žmonės į pasaulį žvelgia per muziką ir dalinasi tuo, ką turi“, – M.P.3 pranešime spaudai sakė Jurga, kuri pripažįsta, kad ir pati labai laukia artėjančių pasirodymų, kurie bus skirtingi ir įdomūs.

Radijo stoties „Power Hit Radio“ apklausos duomenimis, Jurgos pasirodymo „Be2gether“ Lietuvos publika laukia labiausiai iš visų šiame festivalyje dalyvausiančių atlikėjų – lietuvių dainininkės laukiama labiau nei „Polarkreis 18“, „Touch & Go“, „Roni Size“ bei „Gogol Bordello“ koncertų.

Kelias savaites sirgusi peršalimo ligomis, dėl kurių gegužės pabaigoje net turėjo atšaukti vieną savo pasirodymą Kaune, Jurga sėkmingai pasveiko ir praėjusį savaitgalį, besiruošdama „Be2gether“, surengė koncertą Klaipėdos klube „Dr. Who“.

Gegužės pradžioje radijo stotis pasiekė naujos Jurgos įrašų sesijos kūrinys – „Running“, jau spėjęs įsitvirtinti radijo topuose ir toliau populiarėjantis Lietuvoje ir kaimyninėse šalyse. Prieš pasiekdama radijo stotis ši daina buvo išleista Prancūzijoje muzikos rinkinyje „Carnet De Vol Escale 1#“. Rudenį Jurga numato išleisti savo naują albumą ir surengti naujos programos pristatymo koncertus.

Gegužės mėnesį į užsienyje išleidžiamus muzikos rinkinius taip pat pateko ir bendra Jurgos su Eurika Masyte įrašyta daina „Laisvė“, skambanti albume „Aukso pieva“. Ši daina įtraukta į Prancūzijoje ir Belgijoje platinamą albumą „Sound of Revolution – A Collection of Songs that Made the Iron Curtain Fall“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją