Jau paskelbtų atlikėjų gretas papildė ir savo gyvus pasirodymus rengia grupė "Sel" ir chuliganai „Metal on Metal“. Sekmadieninėje programoje laukia styginio kamerinio orkestro pasirodymas, kurio detalesnę informaciją organizatoriai palieka staigmenai.

„Trečiųjų metų muzikinė programa mūsų manymu susidėliojo gana brandžiai. Kaip ir kiekvienais metais orientavomės į skirtingus muzikinius skonius ir šiais metais festivalio scenose pamatysime labai stiprias įvairias muzikos grupes. Džiaugiamės, kad savo muzikinė programa tapo brandesnė ir galvojam, kad lyginant su ankstesniais festivaliais labiau atitiks mūsų festivalio lankytojų skonį“, - apie šių metų atlikėjus pranešime spaudai kalba festivalio organizatorius Giedrius Klimkevičius.

Iš ryškiausių festivalio atlikėjų penktadienį pasirodys čigoniškieji pankai „Gogol Bordello“, ketinantys Norviliškėse įtraukti į tikrą muzikinį viesulą bei elektroninės muzikos korifėjus Roni Size drauge su MC Dynamite. Pirmąją festivalio dieną taip pat koncertuos amerikiečiai hiphopo meistrai „Dilated Peoples“. Iš lietuviškų įžymybių tą dieną klausytojų lauks vieninteliam pasirodymui atgimsianti grupė „Airija“, Marijonas Mikutavičius bei gyvą pasirodymą ruošiantys "Sel".

Šeštadienį būti kartu didžiosiose scenose kvies Jurga, „G&G Sindikatas“, electro jazz melodijomis užliejantys „Touch and Go” bei funk energetika spinduliuojantys „Sweet Vandals“. Iš visai šalia esančios Baltarusijos atvyks per pirmąjį festivalį publiką privertę šėlti „Lyapis Trubetskoy“. Šeštadienio vakarą užbaigs hito „Allein Allein“ autoriai „Polarkreis 18”, pilies scenoje surengsiantys gyvą pasirodymą mūsiškiai „Metal on Metal“ ir neabejotinai šou parodysiantys rokeriai „Clawfinger“.

Į 90 – ųjų laikus pakvies sugrįžti klasika tapusi grupė „Technotronic“.

Dienos metu festivalio lankytojai galės susipažinti su įdomiausiomis šviežiomis Europos grupėmis „MTV Fresh“ programoje. Tarp jų išvysime „Miloopa“, „TV – OFF“, Migloko, „Black Diamond Bay“, „The Toobes“, „Jam Jam“, „Chungin and the Straps – on Faggots‘s“ ir kitus.

Naktį geriausiuose vakarėliuose pakvies dalyvauti šokių muzikos atlikėjai: „Deloeran“, Mario Basanov&Vidis feat. Jazzu, Amenų broliai, Matas (Exem), The Sneekers, New Folder.

Elektroninės muzikos festivalio „Tundra“ scenoje pasirodys daugiau nei 20 drum&bass, psy trance, techno atstovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją