Patys klubo organizatoriai jau senokai pametė bemiegių valandų skaičių ir teigia, jog „pajuodavusių paakių“ investicijos vertos savo vaisių: „Dr.Who“ ilgainiui tapo vienas karščiausių naktinių pramogų tašku Klaipėdoje.

„Visa tai labai panašu į naujagimio priežiūrą: rūpesčių būna tiek dieną, tiek naktį,- pranešime spaudai juokavo klubo atstovai.- O ir kiekvienas lankytojas mums svarbus kaip nuosavas vaikas, kuriam reikia išskirtinio dėmesio.“

Pačioje 2008-ųjų pavasario pabaigoje savo veiklą pradėjęs klubas „Dr.Who“ iš pradžių žygiavo su pačiu margiausiu didžėjų paradu, o vėlyvą rudenį ėmėsi naujos iniciatyvos, kurios metu pradėjo rengti tikro garso koncertus.

Organizatoriai renginių ciklu „Dr.Who Gyvai“ siekė suteikti lankytojams naujų pojūčių klausantis gyvai atliekamos muzikos ir bendraujant su atlikėjais nuotaikomis. Ant klubo scenos savo programą pristatė Tabami muzikinių projektų dalyviai, žinomi Lietuvos pop estrados atlikėjai Mantas Jankavičius, Vaidas Baumila, Marijonas Mikutavičius, Eurovizijos dalyvis Sasha Son, grupė „Empti“ bei daugelis kitų.

Ne ką mažiau įspūdžių paliko iš svečiai iš užsienio: dainininkas Jay Sebag bei SNAP! duetas. Pastarasis kolektyvas su savo scenine jėga bei praėjusio amžiaus hitų dvasia sukėlė tikrą sentimentų bangą ne tik lankytojams, bet ir patiems klubo organizatoriams.

Programą slepia

Gegužės 29 d. įvyksiančio gimtadienio programą „Dr.Who“ organizatoriai nutyli, teigdami, jog nori išlikti originaliais ir padaryti tikrą siurprizą lankytojams ir patikino, kad įspūdžių tikrai netrūks.

„Tačiau mums rūpesčių negana ir neužilgo pristatysime dar vieną naujagimį – ryžtingai pridūrė klubo atstovai, - vasarą ruošiamės klaipėdiečius bei miesto svečius pakviesti į „Dr.Who Terasą“, kuri daugumai žinoma kaip restorano „Viva la Vita“ lauko kavinė.“

Šalia Klaipėdos viešbučio esančio „K“ formos pastato 21-ame aukšte įsikūrusioje terasoje bus rengiami koncertai bei lounge vakarėliai, lankytojai galės paskanauti išskirtinės virtuvės patiekalais, o įprastinių dienų vakarais - tiesiog atsipūsti su taure vyno besigrožint 70 metrų aukštyje atsiveriančius pajūrio vaizdus.

Po atviru dangumi įsikūrusios vietos ypatumais įsitikinti daugelis galėjo prieš porą savaičių, kai čia vyko pirmasis koncertas su romantiškos elektronikos atstovais Leon Somov ir Jazzu.

Oficialus „Dr.Who Terasos“ atidarymas įvyks jau birželio 5 d., kurio metu lankytojai galės išvysti gyvą dainininkės Jurgos Šeduikytės pasirodymą.

Vasaros metu pats klubas veiks kaip ir įprasta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją