Vaikams be jokio atlygio sutiko koncertuoti žinomi atlikėjai ir kolektyvai: „Studentės“, Stano, „Skamp“, Paulius, Merūnas, Berniukų ir jaunuolių choras „Ąžuoliukas“ ir Vidaus reikalų ministerijos reprezentacinis orkestras. Kartu su patyrusiais scenos kolegomis, šventėje dalyvaus ir vaikų kolektyvai, tarp jų ir Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui nariai, kuriems talkins LNK projekto „Kelias į žvaigždes 3“ dalyvė Skaistė.

Viena iš šio renginio organizatorių, Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Rimantė Šalaševičiūtė sako, jog tokios šventės reikalingos, kad skatintumėme vaikus iš globos namų svajoti ir siekti numatytų tikslų.

„Labai svarbu vaikystėje svajoti, ir dar svarbiau tikėti, kad svajonės pildosi, tuomet jos tikrai pildysis. Norime pakviesti visus globos namų vaikus kurti svajones, svajoti ir tikėti svajonių išsipildymu“ - šventės organizatorių pranešime spaudai pabrėžia R.Šalaševičiūtė.

Su vaikais bendraus ir renginį ves Seimo narė Asta Baukutė ir pramogų verslo atstovas Jogaila Morkūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją