Šių metų gegužės 26-ąją turintį pasirodyti naująjį dainininkės singlą "Free Me", kuris nesulaukė rėmėjų susidomėjimo, finansavo vadybininkas Simonas Fulleris (Saimonas Fuleris). Tačiau įrašų studija "Universal" susidomėjo dainininkės projektu ir suteikė "Baby Spice" viltį dar kartą iškopti į šlovės viršūnę.

"Tai labai jaudina. Prireikė daug laiko, bet iš tiesų (sutartis) to verta, - sako E.Bunton. - Šiame versle esu jau seniai ir noriu pati viską kontroliuoti, nes žinau, kas tai per žaidimas". Taigi dabar gerbėjams nebeteks ilgai laukti antrojo E.Bunton disko.

"Didžioji mano albumo dalis jau beveik parengta, taigi mes tiesiog pažiūrėsime, kas iš to išeis. "Free Me" bus išleistas kitą mėnesį, o iki metų pabaigos pasirodys ir albumas, - sakė ji. - Viskas taip jaudina, be to, negaliu sulaukti, kada vėl pradėsiu gastroliuoti".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją